HABERLER

11.08.2018

GÜNCEL HABERLER

Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Divan Kurulumuzun 2018 yılı 3. Olağan Toplantısı, Vodafone Park kuzey tribününde bulunan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk ile Divan Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Toplantının açılışının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye ciddi bir taaruzun altında. Batı Türkiye'den bin yıllık intikamını almaya çalışıyor. Türkiye'nin bu durumunda karamsar bir tablo çizmek istemiyorum. Benim işim doğru gördüklerimi söylemektir. Düşündüğüm doğrulardan beni geri koyacak bir şey göremiyorum. Ülkenin sıkıntılı durumunda kendi işlerim için değil ama Beşiktaş'ın durumu için dün gece uyuyamadım.”

Denetim Kurulu Başkanımız Feyyaz Tuncel, Divan Kurulu Üyelerimize Kulübümüzün mali durumu hakkında bilgiler verdi.

Divan Kurulu Toplantısında bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Bugüne kadar kaybettiğimiz değerli insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Olağanüstü bir süreçte görev aldık. Şu anda Türkiye olağanüstü bir durumda. Döviz kuru nereye gidecek bilemiyoruz.  Kriz, bizim değil Türkiye’nin krizi. Göreve geldiğimizde borç zaten çevrilebilir değildi. Bizim yapabileceğimiz Beşiktaş’ı büyütmekti. Bugüne kadar Beşiktaş tarihinde yapılmıış toplam yatırımdan daha çok yatırım yaptık. Marka değerimizi yükseltmeye çalıştık. Burada bir başarı varsa o Beşiktaş’ın başarısıdır. Ben ve arkadaşlarım Beşiktaş için çalışıyoruz. Herkes kendi işine konsantre olmalı. Basındaki arkadaşlar, medya üzerinden kulübü yönetmeye çalışıyorlar. Taraftarlık bir camiayı sevmek ve ona hizmet etmektir. Zor bir süreçten geçiyoruz. Yeni bir yönetim kurulu için seçime gitme kararı aldım. İsteyen herkes aday olabilir. Çok radikal kararlar alınmalı. Bunlar için yeni bir yönetim kurulu lazım. Bugüne kadar kimseye taviz vermedik. Hep bir çizgi içinde kaldık. Türkiye’nin en büyük kulübü Beşiktaş’tır. Çok konuşulacak transferler yapabiliriz ama ülke gerçekleri farklı. Seçime gideceğiz ve daha diri ve heyecanlı bir yönetim kurulu oluşturacağız.”

Divan Kurulu Toplantısı, gündemdeki konuların görüşülmesi, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli