HABERLER

05.08.2018

FUTBOL

Fabricio Ramirez’den Futbol Takımımıza Veda Ziyareti

İngiltere’nin Fulham takımına transfer olan Fabricio Ramirez, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne gelerek futbolcularımıza ve teknik ekibimize veda etti.

Fabricio Ramirez, veda sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Tüm takım arkadaşlarıma, teknik direktörüme, teknik heyete, bizimle beraber burada çalışan tüm arkadaşlarıma, İstanbul’da beraber yaşadığım insanlara tüm Türkiye’ye bir kez daha buraya gelip teşekkür etmek istedim. Gerçekten iki mükemmel yıl geçirdim burada. Kulübün bana verdiklerini hiçbir zaman geri ödeyemem. Ailem ile birlikte çok büyük mutluluklar yaşadık. İki sene boyunca hem şampiyonluk hem de Avrupa kupalarında oynama şansı buldum. Bütün yaşattıkları için Beşiktaş’a, beni sevenlere tek tek teşekkür ederim. Futbolcu arkadaşlarım olsun, teknik heyet olsun bir kere daha gelip vedalaşmak istedim. Nereye gidersem gideyim Beşiktaş bir taraftar kazandı. Her zaman kalbimde olacak Beşiktaş. Bu kadar yaşananlardan sonra buradan ayrılmak çok zor. Ben her hafta sonu Beşiktaş’ı takip etmeye devam edeceğim. Benim için tecrübe olacak İngiltere Premier Ligi’nde oynamak. Çok teşekkür ediyorum.”

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, teknik ekibimiz ve futbolcularımız, Fabricio Ramirez’e yeni takımında başarılar diledi.
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu