HABERLER

Kemal Başar: ‘Beşiktaşlı olmak, insana iyi hissettirir’

Beşiktaşlı oyuncu Kemal Başar, hem Vodafone Park’a hem de Beşiktaş Dergisi’ne konuk oldu. İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Şeref’inle oyna, Hakkı’nla kazan, ne kadar güzel bir temennidir. Beşiktaşlı olmak, insana iyi hissettirir. Bugün de başkanımızdan teknik direktörümüze, taraftarımızdan futbolcularımıza fark yarattığımızı düşünüyorum. Yalansız, dolansız, dürüst ve sağlamdır Beşiktaş.”

“Babam da, amcam da Fenerbahçeli’ydi ama şansıma çocukken Haldun Boysan ile sıkı kankaydık. Haldun Boysan’ın eline doğmuş gibi oldum ve bilirsiniz, o çok sağlam Beşiktaşlı’dır. Aramızda sadece beş yaş fark olmasına rağmen, o yaşlarda bu büyük bir farktı. Haldun Boysan bir ağabey gibi beni kanatları altına aldı ve onun sayesinde bir tribün bebesi oldum. Bana şu hayatta yaptığı tek hayırlı şeydir (gülüyor).”

“Muhsin Ertuğrul’un üstüne bir kişi yoktur Türk tiyatrosunda, ‘Ben daha büyük bir şey yaptım’ diyecek olan. Şapkasını alıp giden tek Türk yöneticisidir, bir devlet kurumunda. Çünkü adama alan kalmadı.”

“İnsanlıktan beslenmezseniz, oyuncu olarak işiniz zor. Biz insanız, başka beslenme kaynağımız var mı? O havaya girip sadece ben odaklı yaşarsanız toplumu kaçırırsınız, çağı kaçırırsınız.”

Röportajın tamamı Beşiktaş Dergisi Ağustos sayısında...

Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde