HABERLER

27.05.2018

MASA TENİSİ

Masa Tenisi Takımımız Tarihimizde Bir İlki Gerçekleştirerek Türkiye Şampiyonu Oldu

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası final etabı İstanbul Tozkoparan Spor Salonu’nda yapıldı.

Antrenörlüğünü Sabahattin Sabrioğlu’nun yaptığı; Abdullah Talha Yeğinler, İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz ve Hüseyin Gazi Yılmaz’dan oluşan Masa Tenisi Takımımız, Fenerbahçe ile oynadığı ilk maçı 4-3 kazandı. İkinci maçta rakibine 4-1 mağlup olan siyah-beyazlılarımız, puan farkıyla Türkiye Şampiyonu oldu.

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ile birlikte kupasını alan siyah-beyazlılarımız büyük sevinç yaşadı.

BJK TV’nin sorularını yanıtlayan Erdal Karacan, “2017-2018 sezonunda şampiyon olan takımımız, camiamıza büyük mutluluk vermiştir. Bu ilk şampiyonluğumuz, umarım bunun devamı gelecektir. Tamamiyle kendi çocuklarımızdan oluşan takımımızın kazandığı bu başarı bizim için çok önemlidir. Önümüzdeki hafta da Türkiye Kupası maçı var, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kazanacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Antrenörümüz Sabahattin Sabrioğlu ise 2003 yılında kurulan Beşiktaş Masa Tenisi Takımı’nın tarihinde bir ilk yaşadığını belirterek, şunları söyledi: “Başkanımız Fikret Orman’a ve tüm yönetim kurulu üyelerimize destekleri için teşekkür ederim. Tüm camiamıza bu şampiyonluk hayırlı olsun. İyi bir takım kurduk, 2020 Olimpiyatlarında da çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Önümüzdeki hafta Türkiye Kupası maçımız var, eksiklerimizi tamamlayacağız. Bu şampiyonluk çok anlamlı oldu.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli