HABERLER

14.05.2018

GÜNCEL HABERLER

Reklam Dünyasının Oscar’ını Come To Beşiktaş Kazandı

Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin Effie Worldwide iş birliğiyle düzenlediği, 10’uncu Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Yıl boyunca adından söz ettiren reklam ve pazarlama iletişimi kampanyalarının kürsüye çıktığı organizasyondan, Kulübümüz de prestijli bir ödülle ayrıldı. Kulübümüz, taraftarlarımızın sosyal medyada başlattığı “Come to Beşiktaş” akımından yola çıkılarak hazırlanan uluslararası reklam kampanyası, “Spor Kulüpleri, Spor Sponsorlukları ve Markalı Spor Etkinlikleri” kategorisinde Altın Effie Ödülü’ne layık görüldü.

“Ne olursan ol gel” felsefesinden yola çıkarak, farklı bir bakış açısıyla “Come to Beşiktaş” diyen Kulübümüz, yeni reklam kampanyasını dünyanın birçok yerinden aynı anda canlı olarak izlenen basın toplantısıyla tanıtmıştı.

Come to Beşiktaş’a Altın Effie

Ünü ülkemiz topraklarından tüm dünyaya yayılan ve herkesin felsefesine, hoşgörüsüne büyük saygı duyduğu Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin ‘Ne olursan ol gel’ sözlerinden alınan ilhamla dünyaya açılan “Come to Beşiktaş” uluslararası reklam kampanyası, dünyanın en prestijli reklam ve pazarlama iletişimi ödülleri arasında gösterilen Effie Ödülü’nün sahibi oldu.

“Spor Kulüpleri, Spor Sponsorlukları ve Markalı Spor Etkinlikleri” kategorisinde Altın Effie’ye layık görülen Come to Beşiktaş kampanyası için hazırlanan reklam filmi; Kulübümüzün; dil, din, ırk gözetmeksizin herkesi kucaklayan bakış açısını tüm dünya ile Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin felsefesi eşliğinde paylaşan bir çalışma olarak, global düzeyde de büyük ilgi görmüştü.