HABERLER

28.04.2018

GÜNCEL HABERLER

Pendik No:1903 Gazi Akınal Tesisleri Törenle Açıldı

Pendik No:1903 Gazi Akınal Tesisleri için gerçekleştirilen açılış törenine; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter ile Divan Kurulu Üyelerimiz ve taraftarlarımız katıldı.

Başkanımız Fikret Orman, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Beşiktaşımıza değerli hizmetleri olmuş, Hakkı Yeten, Şevket Belgin, Mehmet Üstünkaya gibi şahsiyetlerin isimlerini tesislerimizde yaşatıyoruz. Bugün de Pendik’te hizmete açtığımız No:1903 tesisimiz Gazi Akınal’ın ismini yaşatacak. Camiamıza hayırlı olsun. Yeni tesisler açmaya devam edeceğiz. Derneklerimize de çok iş düşüyor. Her ilde No:1903 tesislerimizin bulunması gerekiyor.

Beşiktaş efendiliğiyle, dürüstlüğüyle namusuyla büyüyor, büyümeye devam edecek. Allah’a hamdolsun Beşiktaş’ı kimse yıkamaz. Kimsenin ona gücü yetmez. Son 4 hafta. İnşallah iyi sonuçlarla ligi şampiyon bitirmek istiyoruz. Allah yardımcımız olsun. Beşiktaş’ın bir çizgisi var. Biz bu çizgiden hiç sapmadan devam ediyoruz. Efendiliğimizle Beşiktaş’a sahip çıkarak buna devam etmemiz lazım. Her zaman buna devam edelim. Doğru her zaman bir tanedir, zaman içerisinde gerçek değerini bulur. Önümüzdeki maçları efendiliğimizle dürüstlüğümüzle çıkıp oynayacağız. Şerefimizle oynayıp hakkımızla kazanacağız.”

Başkanımız Fikret Orman, konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde açılış kurdelesini kesti ve yeni tesisimizi gezdi. Orman, daha sonra taraftarlarımızla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli