HABERLER

01.04.2018

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Üst Üste 10. Toplamda 14. Şampiyonluğu Kutladı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Hentbol Süper Ligi’nde bitime üç hafta kala Antalyaspor’u 32-26 yendi ve üst üste 10. Toplamda 14. Süper Lig şampiyonluğunu ilan etti.

Erkeklerde salon sporlarında üst üste şampiyon olma rekorunu kıran Beşiktaş Mogaz, maçın ardından büyük zaferini taraftarlarımızla birlikte kutladı.

Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Cihat Kumuşoğlu, Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Denetim Kurulu Başkanımız Feyyaz Tuncel ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın ile teknik ekibimiz ve oyuncularımızı elde ettikleri büyük başarı nedeniyle tebrik etti.

Taraftarlarımızla birlikte Süper Lig şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş Mogaz Takımımız, ayrıca şampiyonluk pastası kesti.

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, BJK TV’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Beşiktaş Mogaz, kırılması güç bir rekora imza attı. Üst üste 10. Kez şampiyon olduk. İnanıyorum ki bu başarılar devam edecektir. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Çok mutluyuz. Camiamıza hayırlı olsun.”

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın, BJK TV’ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun. Beşiktaş, Türk hentbolunun adını yurt dışında duyuran bir takım. Daha çok ilgi ve destek bekliyoruz.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli