HABERLER

29.03.2018

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Üst Üste 10. Süper Lig Şampiyonluğuna Çok Yakın

Hentbol Süper Ligi’nde 23. hafta maçları öncesinde en yakın rakibi Bş. Bld. Ankaraspor’un sekiz puan önünde 38 puanla zirvede yer alan Beşiktaş Mogaz, Antalyaspor ile oynayacağı lig maçından en az bir puanla ayrılması halinde bitime üç hafta kala 2017-18 sezonu Süper Lig şampiyonluğunu ilan edecek.

Beşiktaş Mogaz, Hentbol Süper Ligi’nde 2017-18 sezonu şampiyonu olması halinde üst üste 10. ve toplamda 14. Süper Lig şampiyonluğunu kazanacak.

2008-09 sezonunda başlayan şampiyonluk serisinde bu sezona kadar üst üste 9 kez Süper Lig’de mutlu sona ulaşan siyah-beyazlılarımız, erkeklerde salon sporlarında üst üste en çok şampiyon olma alanında zirveyi Eczacıbaşı Erkek Voleybol Takımı ile paylaşıyor.

Beşiktaş Mogaz, Süper Lig’in 23. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçtan en az bir puanla ayrılması halinde Süper Lig’de toplamda 14. şampiyonluğunu kazanacak ve erkeklerde salon sporlarında üst üste 10. kez şampiyon olma başarısı göstererek kırılması güç bir rekora imza atacak ve adını altın harflerle tarihe yazdıracak.

Taraftarlarımızı, tarihi önem taşıyan Antalyaspor maçında Beşiktaş Mogaz’a destek vermek için 1 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Süleyman Seba Spor Salonu’na davet ediyoruz.