HABERLER

04.03.2018

FUTBOL

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'e Ziyaret

Trabzonspor ile oynayacağımız müsabaka öncesinde Bordo Mavili taraftarlar kafilemizin kaldığı otele gelerek Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'i ziyaret edip çiçek verdi.

Ziyaretten dolayı Trabzonsporlu taraftarlara teşekkür eden Güneş, havaalanında yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Bu olayın ne Trabzonspor'un, ne Beşiktaş'ın, ne kendisinin ne de duruma sebebiyet veren 3-4 kişinin yararına olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, "Burada üzerinde durulması gereken asıl konu o gençlerin neden orada bulundukları, varsa onları yönlendirenlerin ortaya çıkarılmalarıdır. Bu aynı zamanda Türk futbolunun geleceği açısından da son derece önemlidir. O gençler davranışlarıyla hem kendilerine hem de Trabzon şehrine zarar vermişlerdir. Yaşanan büyütülecek bir olay değil ancak ders alınması gereken bir durumdur" dedi.

Yıllardır Trabzonspor taraftarıyla iç içe yaşayan birisi olarak onların kendisi hakkında neler düşündüğünü çok iyi bildiğini kaydeden Güneş, "Ülkedeki futbol ortamını kaosa sürükleme gayreti içerisinde olan çevrelerin toplumu sakinleştirmek yerine, gerginliği tırmandırıcı tavırlar sergilemeleri de hiç kimseye fayda getirmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş daha sonra kendisini ziyaret eden taraftarlarla birlikte objektiflere poz verdi.
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu