HABERLER

19.02.2018

GÜNCEL HABERLER

Avon, Kadın Futbol Takımımız İle İşbirliğini Sinerji Toplantısında Duyurdu

Avon, Kadın Futbol Takımımıza sponsorluğunu Hilton Bomonti’de gerçekleştirilen Sinerji Toplantısı ile genel müdürlük çalışanlarına ve saha ekibine duyurdu.

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı toplantıda konuşma yapan BJK Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Umut Kutlu; “Beşiktaş olarak başarının en önemli sırrının iyi bir aile olabilmekten geçtğine inanıyoruz. Taraftarlarımız kulübün her bir mesajına, kampanyasına, beklentisine hiç sorgulamadan yargılamadan büyük bir destek veriyor. Avon da dünyanın en önemli güzellik markası olmasının sırrını en az ürünleri kadar, sizler gibi bir aileye ve böyle bir iş modeline borçlu bence. İşte bu yüzden biz daha ilk görüşmemizden itibaren çok hızlı anlaştık, kaynaştık ve sözleşmemizi imzalayıverdik. Amaçlarımız, hedeflerimiz aynı. Kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan projelere destek vermek, onların sesini daha fazla duyurabilmek. Biz zaten bunun için bir takım kurmuştuk, Avon da şimdi gücümüze güç katacak, sesimizi çok daha etkili duyuracağız. birlikte harika işler yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

Deplasman maçı sebebiyle toplantıya katılamayan Kadın Futbol Takımımız, gönderdikleri video ile bu sene şampiyonluk sözü verdi.