HABERLER

07.02.2018

ESPOR

Beşiktaş eSports Takımımız Rakip Tanımıyor

Yükselme Ligi 2018 Kış Mevsimi’nin 2. Haftasında P3P eSports karşısına çıkan Beşiktaş eSports Takımımız, oynadığı iki maçı da kazanarak haftayı kayıpsız kapattı. Toplamda dört galibiyeti bulunan Beşiktaşımız, ligin namağlup lideri konumunda.

Altı takımın beş hafta boyunca şampiyonluk mücadelesi vereceği Yükselme Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş eSports Takımımız durdurulamıyor. Güçlü kadrosuyla sezona oldukça iddialı giren ve şimdiye kadar oynadığı dört maçtan da galip ayrılan Siyah - beyazlılarımız, zirvedeki yerini sağlama almış durumda.  Bu hafta P3P eSports ile iki maça çıkan ekip, üstün bir oyunla rakibi karşısında zafere ulaştı.

İlk maçta genç oyuncusu Luger’e Caitlyn veren Beşiktaşımız, ormanda Nunu ve destekte Janna tercih ederek nişancı odaklı bir kompozisyon kurdu. Maçı başından sonuna üstün götüren ekip, 33. dakikada çıkan ve çok iyi oynadığı takım savaşında ormancısına karşılık dört skor alarak Nexus’u düşürmeyi başardı. Orta koridorda Koreli yıldız Naehyun’un Vel’koz performansı dikkat çekiciydi.

İkinci maçın seçim yasaklama aşamasında metanın en güçlü ormancılarından Nunu’yu bir kez daha almayı başaran Beşiktaşımız, Vladimir, Kog’maw, Gangplank ve Braum tercihleriyle de bu şampiyonu destekledi. 31 dakikada rakibinin yalnızca bir kule almasına izin veren ekip, nişancı ve üst koridorunun yıldızlaştığı maçı kazanmayı bildi.

P3P eSports karşısında ikide iki yaparak haftayı kayıpsız kapatan Beşiktaş eSports Takımımız, böylece zirvedeki yerini korumuş oldu. Ligde oynadığı dört karşılaşmadan da galip ayrılan ekip, şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterildiği Yükselme Ligi’nde namağlup şekilde yoluna devam ediyor.

Beşiktaşımız önümüzdeki hafta Salı günü 19:00 ve 20:00’de Çilekler karşısına çıkacak. Siyah – beyazlılarımızın maçlarını LoL Espor YouTube sayfasından izleyebilirsiniz.