HABERLER

04.02.2018

BASKETBOL

PTT Türkiye Kupası Biletleri Satışta

Avrupa’nın en iyi basketbol ligi olarak gösterilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin, Beşiktaş Sompo Japan'ın da aralarında bulunduğu en iyi 8 takımının katılacağı PTT Erkekler Türkiye Kupası ile heyecan, 16 yıl aranın ardından İstanbul’da yaşanacak.

Basketbolumuzun önde gelen kulüpleri, 14-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda PTT Erkekler Türkiye Kupası’nı müzesine götürmek için mücadele edecek.

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız'ın yanısıra Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk yarısını ilk 8 sırada tamamlayan Anadolu Efes, Banvit, Daruşşafaka Basketbol, Eskişehir Basket, Fenerbahçe Doğuş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Tofaş'ın mücadele edeceği PTT Erkekler Türkiye Kupası heyecanına tribünden ortak olmak isteyen basketbolseverler için biletler Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Biletix üzerinden satışa sunuldu.

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, 15 Şubat Perşembe saat 20.00'de Türkiye Kupası'nı son kazanan takım olan Banvit karşısında sahada olacak.

Takımımız bu maçı kazanırsa Cumartesi günü Tofaş - Sakarya Bş. Bld. maçının galibiyle Finale çıkmak için mücadele edecek.

Beşiktaş Sompo Japan - Banvit karşılaşmasına bilet satın almak için TIKLAYIN  

SİNAN ERDEM SPOR SALONU'NA ULAŞIM

Sinan Erdem Spor Salonu, M1a metro hattı üzerinde bulunan Ataköy-Şirinevler durağına ve Şirinevler metrobüs istasyonuna yürüyüş mesafesindedir.