HABERLER

31.01.2018

FUTBOL

Vagner Love ve Cyle Larin İçin Vodafone Park’ta İmza Töreni Düzenlendi

Yeni transferlerimiz Vagner Love ve Cyle Larin için Vodafone Park’ta Başkanımız Fikret Orman’ın katılımıyla bir imza töreni düzenlendi.

Sayman, Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Üyemiz Berk Hacıgüzeller ile İletişimden Sorumlu Üyemiz Candaş Tolga Işık da imza törenine katıldı.

Yeni transferlerimizle birlikte güzel günler göreceğimizi ifade eden Başkanımız Fikret Orman, imza töreninde şunları söyledi:

“Yeni transferlerimize hoş geldiniz diyorum. Umarım uzun yıllar beraber olacağız ve taraftarlarımızla birlikte güzel günler göreceğiz. İki oyuncuyu da çok istedik. Londra’ya giderek ilgiyi yurt dışına çektik. Love transferi sırasında pazarlıklarda biraz zorlandık. Beşiktaş taraftarı Love’u çok sevdi. Bugünlere UEFA anlaşmasıyla geldik. UEFA anlaşması sona eriyor. Larin transferi için basında ceza gelebilir haberlerini gülerek okudum. Bizim yönettiğimiz Beşiktaş’ta böyle şeyler olmaz. Biz kimseyle mahkemelik olmayız. Beşiktaş’ın menfaatlerini savunduğumuzu herkes bilir. Larin’in kulübü ve MLS yönetimi sonunda bizim seviyelerimize geldi ve uzlaşarak transferi tamamladık. Love geçen sezonun gol kralı. Alanyaspor yönetiminde dostlarımız var. Biz onların en iyi oyuncularını alarak küme düşme sorunu yaşamalarını istemediğimiz için çok ısrarcı olmadık. Love bize gelmeyi çok istedi. Bunun üzerine Alanyaspor yönetimi bizi aradı ve görüşmeler başladı. Bütçemiz dahilinde transferler yaptık. UEFA anlaşmasından sonra bonservisi olan ama maliyeti düşük oyunculara yönelebiliriz. Bu sezon bizim için çok önemli. İkinci kez üst üste üçüncü şampiyonluk sevincini yaşamak ve ardından ilk kez üst üste dördüncü kez şampiyon olma hedefimiz var. Bu sezon da şampiyon olacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımıza dünkü maçta soğuk havaya rağmen verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Şampiyonluk potasına girmiş bulunuyoruz. Önümüzde çok önemli maçlar var. Kenetlenmiş camiamızla şampiyon olacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızdan daha çok destek bekliyorum. Şampiyonluğu kazanmak sadece başkanın işi değil. Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarların birlikteliğiyle şampiyonluk gelir. Transfer yapmak için dünyanın birçok ligini izliyoruz. Atiba’nın referansı üzerine Larin’i almadık. Larin’i izliyorduk Atiba’nın da fikrini aldık. Larin de Beşiktaş istediği için bugün burada. Beşiktaş her zaman öncü olmuştur. İletişim alanında yaptığımız çalışmaların taklit edilmesi bizi mutlu ediyor. Bunlar doğru şeyler yaptığımızı gösteriyor. İletişim grubumuza çok teşekkür ediyorum. Kulüpler Birliği başkanlığı için birçok kulüp başkanının ve camiasının desteğini almam benim için çok sevindirici bir durum. Benim başkan olmamın Kulüpler Birliği’ne vizyon kazandıracağının düşünülmesi çok önemli. Bana destek veren kulüp başkanlarına ve camialara teşekkür ediyorum.”

Transfer sürecinde gösterdiği çaba için Başkanımız Fikret Orman’a teşekkür eden yeni transferimiz Vagner Love, törende şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş formasını giyme şansını bana verdiği için ve pazarlık sürecinde sabırlı davranan Başkanımız Fikret Orman’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra bana düşen görev, bana gösterilen bu ilgiye sahada en iyi şekilde karşılık vermek. Dünkü maçta çok heyecanlandım. Oyuna girmek istedim. Önümüzdeki haftalarda forma şansı bulacağıma eminim. Yüksek formumu çok çalışmama borçluyum. Özel çalışmalar yapıyorum. Fizik olarak her zaman üst seviyedeyim. Kulübün ve taraftarların beklentisinin yüksek olduğunun farkındayım. Macera seven bir oyuncuyum. En iyisini vermek için hazırım. Gol atmak istiyorum. Beşiktaş’ın oyununa bir önce uyum sağlamaya çalışacağım. Büyük oyunculardan kurulu bir takıma geldim. Bugün Beşiktaş’ın forveti Negredo, ben de çok çalışıp takım içinde kendime yer bulmayı hedefliyorum. Güzel bir forma rekabeti olacak. Bu da Beşiktaş’ın iyiliğine olacak. Sahada kim olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapacak.”

En üst düzeyde rekabetin içinde yer almak ve başarılı olmak için Beşiktaşımıza transfer olduğunu belirten yeni transferimiz Cyle Larin, imza töreninde şöyle konuştu:

“Başkanımız Fikret Orman’a çok teşekkür ediyorum. Burada çok sıcak karşılandım. Takıma katkı vermek için sabırsızlanıyorum. Buraya gelmeden önce Beşiktaş’ın birçok maçını izledim. Beşiktaş’ın çok büyük bir atmosferi ve harika taraftarı var. Taraftar sürekli olarak takımın arkasında. Buna daha önce tanık olmamıştım. Oyun sistemi ile ilgili kararları hocamız verir. Oyun sistemini anlamaya ve uyum sağlamaya çalışıyorum. Buraya daha iyi oyuncularla gelmek için geldim. En üst seviyede oynamak için rekabetin içinde yer alıp başarılı olmam gerek. Atiba’yı çok iyi tanıyorum. Ondan öğrenecek çok şeyim var. Benim burada yapmam gereken Atiba’nın  adımlarını takip etmek.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli