HABERLER

26.01.2018

SPOR OKULLARI

Beşiktaş JK Spor Okulları Sömestr Kampı Kapanış Töreni Yapıldı

Beşiktaş JK Spor Okullarının Antalya'da düzenlediği sömestr kampının kapanış törenine; Futbol Altyapıdan Sorumlu Üyemiz Metin Albayrak, BJK Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer, BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş, Spor Okullarımızın Organizasyon Sorumlusu Psikolog Yeliz İçen, Futbol Akademi Eğitim Danışmanı Belgin Şahindoğan, Futbol Akademi antrenörlerimiz; Recep Ömer Gülen, Faruk Hakan Şahin, Cem Özden, kaleci antrenörü Ekrem Köse, Spor Okulları birim sorumlularımız, antrenörler ve öğrencilerimiz katıldı.

Metin Albayrak törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu kadar kartal yürekli çocukların karşısında biraz heyecanlanıyoruz. Burada bulunmaktan çok mutluyum. Katılan tüm Futbol Okullarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Beşiktaşımıza yakışır çok güzel bir organizasyon oldu. 49 tane okulumuz katıldı. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bize inanan ailelerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Bize güvendikleri için. Tüm okullarımızın hocalarına çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de çalışma arkadaşlarıma etmek istiyorum. Başta Tuğba hanım ve Gökhan hoca, diğer tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Burada büyük emekleri var. O kadar büyük organizasyonu sorunsuz bir şekilde başarıyla yürüttükleri için alınlarının akıyla çıktıkları için onlara bir kere daha teşekkür ediyorum. Burada özellikle olmak istedim. Bu heyecanı yaşamak istedim. İnşallah daha iyilerini yapacaklarına inanıyorum. İyi ki varsınız.”

BJK Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer; törende yaptığı konuşmada “Süper görünüyorsunuz. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın eğitimleri, maçları kaçırmaması bizim için çok önemliydi. Çok güzel görünüyorsunuz. Bunun üzerine söylenecek bir şey yok en büyük Beşiktaş” ifadelerini kullandı.

Sömestr kampı Spor Okullarımızın birim sorumlularına kupa ve plaket verilmesiyle sona erdi.