HABERLER

22.01.2018

SPOR OKULLARI

Beşiktaş JK Spor Okulları Sömestr Kampı Başladı

Spor Okullarımızın sömestr kampı, oyuncu tarama ve turnuvası, yurt içi ve yurt dışı futbol okullarımızdan 800'den fazla öğrencimizin katılımıyla Antalya’da başladı.

26 Ocak Cuma gününe kadar sürecek kamp, öğrencilerimizin sabah saatlerinde konaklayacağı otele ulaşmasıyla başladı. Kampın ilk saatlerini kahvaltı yaparak geçiren öğrencilerimiz, dinlenme sonrası öğle yemeğinde bir araya geldi. Öğrencilerimizin mensubu olduğu spor okullarımızın birim sorumlularına da kamp programı ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Öğrencilerimiz kış kampında; BJK Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer, BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş, Spor Psikologları, Beslenme Uzmanı ve Zihinsel Antrenman Uzmanları eşliğinde teorik ve pratik futbol eğitimi alacak ve düzenlenecek turnuvada yeteneklerini sergileme fırsatı elde edecek.

Futbol Akademi antrenörlerimiz; Recep Ömer Gülen, Faruk Hakan Şahin, Cem Özden ve kaleci antrenörü Ekrem Köse, sömestr kampı boyunca öğrencilerimizin turnuva maçlarında sergileyecekleri performansı yakından takip edecek.

4 gece 5 gün sürecek kampta öğrencilerimiz futbol eğitiminin yanında spor psikolojisi eğitimleri ve oyunlarıyla birlikte zihinsel antrenmanlar yaparak unutamayacakları bir kamp dönemi geçirecek.