HABERLER

04.01.2018

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş x Les Benjamins İşbirliği ile Bir İlke İmza Atıldı

Futboldan ilham alan bir işbirliğinin kültürle buluşması

Uluslararası başarılara imza atan Kulübümüz ve İstanbul merkezli sokak giyimi markası Les Benjamins, Beşiktaş JK logosunu Les Benjamins’in Sonbahar Kış 2017/18 koleksiyonundan Moğol esintili desenlerle buluşturan tasarımlar için bir araya geliyor. Hazırlanan kapsül koleksiyon, bir spor kulübü ile bir sokak giyimi markası arasında bir ilk olma niteliği taşıyor. Futbol, kültür ve sokak giyimiyle buluşuyor.

2011 yılında doğan Les Benjamins markası, kültür ve konforu dokular ve desenler aracılığıyla birleştiren Kurucu ve Yaratıcı Direktör Bünyamin Aydın’ın hibrit tasarım felsefesini yansıtıyor. Les Benjamins sokak giyim kreasyonları, keşfetmenin güzelliğini en ham, çeşitli ve nadir haliyle kucaklıyor.

Beşiktaş JK x Les Benjamins kapsül koleksiyonu, kulübün arşivlerinden ilham alan bir logoyu kullanarak Beşiktaş’ın tarihi mirasına saygı duruşunda bulunuyor. Siyah, beyaz ve bordonun blok renkler olarak kullanıldığı tasarımların kumaşları kotondan kadifeye kadar geniş bir yelpazeden seçildi. Koleksiyonda kullanılan özel jakar için ilham kaynağı, Les Benjamins’in Sonbahar-Kış 2017/18 Moğol koleksiyonu oldu. Beşiktaş’ın tarihi mirası, kültür ve sokak giyimi bu detayların tümüne yansıtıldı.

Başkanımız Fikret Orman işbirliği hakkında şu yorumda bulundu: “İlkleri gerçekleştirmeyi ilke edinmiş bir kulüp olarak, Türkiye'nin dünya çapında ses getiren moda markası Les Benjamins ile yaptığımız bu işbirliği hem spor hem de moda dünyasına yepyeni bir soluk getirecek.”

Les Benjamins markasının Kurucusu ve Kreatif Direktörü Bünyamin Aydın da şöyle konuştu: “Çocukluğumdan beri futbola çok meraklıyım. Beşiktaş ile işbirliği yaparak böyle bir kapsül koleksiyon tasarlamaktan onur ve heyecan duyuyorum. Beşiktaş’ın tarihi mirasını keşfederek kültür ve sokak giyimiyle buluşturmak, moda ve spor dünyaları için bir ilk olacak.”

Beşiktaş x Les Benjamins kapsül koleksiyonu, 5 Ocak 2018 Cuma itibariyle Vodafone Park Kartal Yuvası Mağazası ile kartalyuvasi.com.tr ve lesbenjamins.com internet sitelerinde satışa sunulacak.