HABERLER

Damla Cangül: ‘Vodafone Park’ta dertler, tasalar siliniyor, arınıyorsun’

Beşiktaş Dergisi, oyuncu Damla Cangül ile Vodafone Park’ta neşeli ve eğlenceli bir buluşma gerçekleştirdi. Ailece Beşiktaşlı olan sanatçı, Vodafone Park’a ilk adım attığı andan röportaj sonuna kadar heyecanını hiç gizlemedi ve Kara Kartal’a olan sevgisini içtenlikle aktardı. İşte o röportajdan bazı anlar:

“Vodafone Park’ın içine adımımı attığımda etraftaki her şey silindi o an beynimden. Bu duyguyu ifade etmekte cümlelerim yetersiz kalacak ama şöyle diyebilirim; bir an için dünya duruyor, dertler tasalar siliniyor, arınıyorsun. Huzur en doğru kelime olabilir bu duygu için.”

“Çarşı denilen bir gerçek var. Çok özel, çok kıymetli ruhlar bunlar. Tanıdığım, tanımadığım her Beşiktaşlı insanın özel ve iyi insanlar olduğunu düşünüyorum. Farkı direkt fark ediyorsunuz.”

“Ben tiyatroda kendimi buldum, tanıdım. Zaaflarımı, vicdanımı, iyiliğimi, kötülüğümü... Başarımı, başarısızlığımı, inadımı, insanlığımı... Tiyatro bunları her defasında size hatırlatan, sorgulatan, sizi size tokat gibi çarpan kendinize getiren bir alan. Tiyatro kendinizi ve yaşamınızdaki herkesi ve her şeyi gözlemleyebildiğiniz muhteşem bir gerçeklik.”

“Oyuncusu olmaktan onur duyduğum eski adıyla Darülbedayi “Güzellikler Evi” şimdi ki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda, kendi yuvamda bir oyun yönetmek istiyorum.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Aralık sayısında...
Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde