HABERLER

10.11.2017

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüzden 10 Kasım’da Ata’ya Anlamlı Saygı Duruşu

Kulübümüz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına, sıradışı bir görsel çalışmaya Vodafone Park çimlerinde imza attı. Kulübümüz personeli, amatör branş sporcuları, altyapı sporcuları ve UNIBJK’nin desteğiyle, dünyanın ilk ve en büyük saat koreografisi Vodafone Park’ta gerçekleştirildi. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 79. yılında, Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen özel bir etkinlikle, saygıyla anıldı. Mustafa Kemal Atatürk ve ülkemize bıraktığı önemli miras, Kulübümüz personeli, amatör branş sporcuları, altyapı sporcuları ve UNIBJK’nin katılımıyla gerçekleştirilen özel bir görsel koreografi ile yad edilirken, dünyada da bir ilke imza atıldı.

Vodafone Park çimlerinde bir araya gelen Kulübümüz sporcuları ve personeli, orta yuvarlakta Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı saat olan 9:05’i temsilen canlı saat koreografisi sergiledi. Türkiye’nin Guinness Rekortmeni Onur Tümer ve organizatör Erşah Yüksel’in koordinasyonunda hayata geçirilen dünyanın en büyük interaktif canlı saat projesi, Kulübümüzün Ulu Önder’in anısına gerçekleştirdiği özel bir saygı duruşu olarak akıllarda kaldı.

Yönetmen Serhat Ak ve BJK TV’nin görüntülediği, anma töreni Symbol Yapı Sanayi ve Ticaret firmasının desteğiyle gerçekleşti.