HABERLER

29.10.2017

SPOR OKULLARI

Geleceğin Kartalları Bölgesel Futbol Turnuvası İstanbul Finalleri BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde Yapıldı

BJK Spor Okulları’nın koordinatörlüğünde Türkiye genelinde düzenlenen Geleceğin Kartalları Bölgesel Futbol Turnuvası’nın ilk etabı, İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasındaki spor okullarımızın 2007-2008 doğumlu sporcularının katılımıyla Küçükçekmece Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilmişti.

Geleceğin Kartalları Bölgesel Futbol Turnuvası’nın İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası şampiyonlarını belirleyecek final maçları, BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde oynandı.

İstanbul Avrupa yakası finalinde Yeni Bosna Futbol Okulumuz ile Esenler Futbol Okulumuz, İstanbul Anadolu yakası finalinde ise Kurtköy Futbol Okulumuz ile Beykoz Futbol Okulumuz karşılaştı.

Çekişmeli geçen maçların sonunda Yeni Bosna Futbol Okulumuz ile Kurtköy Futbol Okulumuz, Türkiye finaline yükseldi.

Geleceğin Kartalları Bölgesel Futbol Turnuvası; Ankara, Antalya, Balıkesir, Adana ve Ordu’daki spor okullarımızın katılımlarıyla devam edecek.

Spor Okulları Koordinatörümüz Tuğba Başer, turnuva ile ilgili internet sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Turnuvaya katılan tüm spor okullarımıza teşekkür ederiz. Maçlarda büyük bir mücadele örneği sergileyen öğrencilerimizi tebrik ederim. Çok güzel bir turnuva oldu. Spor okullarımızın öğrencileriyle hem keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik hem de Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadık. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emekleri bulunan Türker Şarkıcı ve Serdar Uygun’a teşekkür ederim.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli