HABERLER

27.10.2017

GÜNCEL HABERLER

As Monaco Karşılaşması Bilet Satışları Hakkında Bilgilendirme

Beşiktaşımız, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maçında 1 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Vodafone Park’da Fransız temsilcisi As Monaco ile karşılaşacaktır.

Bilet satışları öncelikli olarak Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda geçerli kombine sahipleri için satışa sunulacaktır.

Bilet satışlarına ilişkin detaylar aşağıdaki gibidir.

Öncelikli bilet satış tarihleri nelerdir?
- Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli kombine sahibi taraftarlarımız, öncelikli olarak biletlerini 28 Ekim Cumartesi günü saat 11.00 itibariyle satın alabileceklerdir. Öncelikli bilet satışları 30 Ekim Pazartesi saat 10.00’da son bulacaktır.

Öncelikli Bilet Satışları Kimlere Yapılacak?
- Öncelikli bilet satışları Vodafone Park’dan Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasını kapsayan kombine sahibi taraftarlarımıza yapılacaktır.

Biletimi nereden satın alabilirim?
- Biletinizi www.passo.com.tr , N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası kombinem var, kaç bilet satın alabilirim?
- Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası kombinesi sahibi taraftarlarımız, AS Monaco karşılaşması için kendisi ve bir arkadaşı için toplam iki adet (2 adet) bilet satın alabilir.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası kombinem yok, öncelikli bilet satın alabilir miyim?
- Hayır.. Biletlerin genel satışa sunulmasının beklemeniz gerekmektedir.

Tüm sezon kapsayan kombinem var, ben de bilet satın alacak mıyım?
-  Hayır.. Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi – Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını kapsayan kombine sahipleri AS Monaco karşılaşması için bilet satın almayacaktır.

Biletler ne zaman genel satışa sunulacak?
- AS Monaco karşılaşması biletleri 30 Ekim Pazartesi saat 11.00 itibariyle genel satışa sunulacaktır.

Passolig kartım henüz elime ulaşmadı, maça nasıl girerim?
- Passolig kartınız henüz elinize ulaşmadıysa tek maçlık geçiş kartınızı Vodafone Park Bilet Satış Gişesi’nden ya da Akıllı telefonunuzdan Passo uygulamasını indirerek stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Maça gidemeyeceğim kombinemi nasıl değerlendirim?
- Kombineniz var ve AS Monaco karşılaşmasına gelemeyecekseniz kombinenizi kulübümüze devir edebilirsiniz. Devri yapılan kombinenin kulübümüz tarafından satılmasının ardından passo.com.tr hesabınıza bilet ücretinin %60’ı (masrafların düşülmesinin ardından) para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar, bir sonraki sezon kombine yenilemenizde size indirim avantajı sağlayacaktır.
- Önemli Not : Kombine koltuğun kulübümüz tarafından satılabilmesi için BJK tarafından satışa sunulan aynı kategorideki koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Gazi / Engelli tribün biletleri tükenmiştir.

Bilet Fiyatları
Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 350TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 300TL
Kategori 6 : 275TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL