HABERLER

24.10.2017

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Yenilenen Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nun Açılış Törenine Katıldı

Mayıs 2017’de Şırnak Şenoba’da elim bir helikopter kazasında şehit düşen Kabataş Erkek Lisesi ve Kara Harp Okulu mezunu Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker’in Çatalca’da ilk ve orta öğrenimini gördüğü okul, BJK-Kabataş Vakfı’nın katkılarıyla yenilendi.

Yenilenen Çatalca Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nun açılış törenine; Başkanımız Fikret Orman, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Cihat Kumuşoğlu, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Mican, 52. Motorize Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Özgür Tör, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Miili Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Genel Sekreteri M.Hüseyin Ersöz, BJK Kabataş Vakfı Mütevelli Üyeleri, BJK-Kabataş Vakfı Başkan Vekili Hasan Anıl Cansızoğlu, BJK-Kabataş Vakfı İcra Kurulu Üyesi Serkan Yazıcıoğlu, BJK-Kabataş Vakfı Genel Müdürü Rıza Küçükoğlu, BJK-Kabataş Vakfı Koordinatörü Ekrem Candar, Kabataş Erkek Lisesi Baş Müdür Yardımcısı Ali Fuat Güney, Kabataş Erkek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Meryem Öztemir, Kabataş Erkek Liseli emekli öğretmenler, mezunlar ve öğrenciler, Mehmetçik Vakfı Temsilcileri, Emekli Subaylar Derneği, Muharip Gaziler Derneği üyeleri, şehit Peker’in ailesi ile vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninden önce Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker’in kabri ziyaret edildi ve dualar okundu. Açılış töreni, Çatalca Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nun salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Başkanımız Fikret Orman, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Allah rahmet eylesin. Ülkemiz için insanlarımızın huzuru için binlerce insanımız şehit oldu. Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin.”

Başkanımız Fikret Orman, konuşmaların ardından Çatalca Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfları dolaşan, öğrencilerle sohbet eden Başkanımız Fikret Orman, öğrencilere hediyeler dağıttı.
Haber & Fotoğraf: Hakan Bayhan