HABERLER

21.10.2017

GÜNCEL HABERLER

Kartal Yuvası İçerenköy Carrefour Mağazamız Törenle Açıldı

Lisanslı ürünlerimizi büyük taraftarlarımızla buluşturan Kartal Yuvası’nın İçerenköy Carrefour mağazası, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Mican’ın katılımıyla açıldı.

Hayırlı olması temennisiyle açılış kurdelesini kesen Ahmet Nur Çebi ve Hüseyin Mican daha sonra mağazayı gezdi, taraftarlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi ve alışveriş yaptı.

89. Kartal Yuvası mağazasının hizmete açıldığını dile getiren İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, “Hayırlı olsun. Yeni mağazalar açmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızın takımla temas ettiği en önemli yer Kartal Yuvası. Tüm taraftarlarımızı Beşiktaşımıza destek olmak için Kartal Yuvası mağazalarımız ile maçlarımıza davet ediyorum” dedi.

Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Mican, Anadolu yakasındaki yapılanmayı tamamlamak üzere olduklarını belirtti ve şunları söyledi:

“Kartal Yuvası çok iyi gidiyor. Son üç aylık dönemde 230 bin adet forma sattık. Hedefimiz 500 bin forma satmak. Taraftarlarımız artık korsan ürünlere itibar etmiyor. Beş yıl önce yaptığımız toplam ciroyu bu sene sadece ilk üç aylık dönemde kar olarak elde ettik.”
Fotoğraf: Hakan Bayhan