HABERLER

24.09.2017

BASKETBOL

Beşiktaş Sompo Japan: 70 Eskişehir Basket: 50

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, Gloria-SmartCasualEvent Cup son maçında Eskişehir Basket'i 70-50 mağlup ederek turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Gloria Sports Arena'da oynanan karşılaşmaya takımımız; Ryan Boatright, Can Maxim Mutaf, Kyle Weems, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle başladı.

Maçın hemen başında Earl Clark ile etkili olan Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, ilk çeyreği 15-14 önde geçti.

İkinci çeyrekte Erkan Veyseloğlu ve Sertaş Şanlı pota altından sayılar üreten ekibimiz, soyunma odasına 34-31 önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına takımımız; Ryan Boatright, DJ Strawberry, Erkan Veyseloğlu, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle çıktı.

Bu bölümde de Earl Clark ile skor bulmaya devam eden ekibimiz, Ryan Boatrigt'ın da katkı yapmasıyla farkı açtı ve üçüncü çeyreği 58-40 önde tamamladı.

Karşılıklı basketlerle devam eden son çeyrekte üstünlüğünü korumayı başaran Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, karşılaşmadan 70-50 galibiyetle ayrıldı ve turnuvayı 3. olarak bitirdi.

Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz 23 sayıyla yıldızlaşan Earl Clar olurken onu; 12 sayı ve 7 ribaundla Augusto Lima ve 11 sayıyla da Ryan Boatright takip etti.




Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı