HABERLER

21.09.2017

FUTBOL AKADEMİ

Metin Albayrak, No: 1903’te Futbol Akademi Teknik Ekibimizle Bir Araya Geldi

Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü), No: 1903’te Futbol Akademi Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin ve Futbol Akademi takımlarımızın teknik ve idari ekibi ile akşam yemeğinde buluştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Metin Albayrak, Futbol Akademi takımlarımıza yeni sezonda başarılar diledi ve şunları söyledi:

“Yeni sezonun iyi bir şekilde ve sakatlıksız geçmesini diliyorum. Birbirimizi ailelerimizden daha çok görüyoruz. Tesisin dışına çıkıp daha farklı bir ortamda bir araya gelelim istedim. Benim için çok keyifli bir akşam. Her türlü yeniliğe ve projeye açığım. Hepimiz Beşiktaş’a hizmet ediyoruz. Altyapının Beşiktaş için çok önemli olduğuna inanıyorum. Beşiktaş’a yeni oyuncular kazandırmak için antrenörlerimize çok iş düşüyor. Altyapı için tüm gücümle çalışıyorum. Hep beraber kol kola verip daha çok çalışacağız.”

Futbol Akademi Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin, Albayrak’ın ardından yaptığı konuşmada, “Metin Albayrak’a çok teşekkür ediyorum. Albayrak’ın Beşiktaş için birçok önemli projesi var” diye konuştu.

Sıcak bir ortamda geçen etkinlikte Metin Albayrak, Gökhan Keskin ve Futbol Akademi takımlarımızın antrenörleriyle sohbet etti ve görüş alışverişinde bulundu.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli