HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Yeni Sezon Çalışmalarına Başladı

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, 2017-18 sezonu hazırlıklarına Süleyman Seba Spor Salonu’nda Antrenörümüz Tacettin Çıpa yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenörümüz Tacettin Çıpa, internet sitemize yaptığı açıklamada hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

“Çok uzun yıllar sonra yoğun geçen milli takım antrenmanlarından sonra çocukların bu sene biraz dinlenme şansları oldu. Ekimin son haftası başlayacak ligimiz, o zamana kadar da bugün bireysel antrenmanlar dışında takım antrenmanlarına da başlamış oluyoruz. Diğer takımlara göre avantajımız takımımız %90 oranında muhafaza ettik. Bir oyuncumuzu kaybettik, diğerleri takımımızda duruyorlar ve yeniden bir takım kurma telaşı içerisinde olmayacağız. Biz her zaman alıştığımız savunmamızı, hücumumuzu yapıp birbirine alışmış oyuncularla bu seneye diğer takımlara göre daha avantajlı bir şekilde gireceğiz. Geçtiğimiz senelere oranla Play-off daha renkli geçmişti, bu seneki play-off sistemi biraz daha renkli olacak. 6 takım play-off`a kalacak, tabi ki öncelikli hedefimiz; ligi en üst sırada bitirip play-off`a avantajlı başlamak ve her zaman olduğu gibi şampiyonluk. Şampiyonluk parolası ile başlayıp inşallah seneyi şampiyon olarak tamamlayacağız.”
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli