HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin eylül sayısında Camiamııza ve taraftarlarımıza seslendi.

Sevgili Beşiktaş Ailesi,

Son iki sezonun şampiyonu ünvanıyla yeni sezona yine iddialı bir şekilde başladık. Şüphesiz Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahibiz. Transferlerimizde özellikle Beşiktaş ruhuna yakışır, hırslı, terinin son damlasına kadar sahada mücadeleyi bırakmayacağına inandığımız, maddiyattan ziyade huzura önem veren oyuncuları kadromuza kattık. Bir kez daha “Ailemize hoş geldiniz” diyor, her kararımızın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Göreceksiniz ki, takımımızın başında olmasından gurur duyduğumuz Şenol Güneş ile daha nice zaferler kazanacağız. Şüphesiz her başarı, daha önemli başarıları elde etme arzusunu ve hedefini de beraberinde getiriyor. Tarihimizdeki üç sezon üst üste şampiyonluğu, hatta Avrupa’da da önemli zaferler elde edeceğimize gönülden inanıyorum. 

*

Beşiktaş, Türkiye’nin sınırlarını aşmış, dünyada adından en çok söz ettiren kulüplerden biri haline gelmiştir. “Come to Beşiktaş” sloganıyla hazırlanan videolar bir buçuk milyardan fazla görüntülendi. Çin devlet televizyonu Vodafone Park’tan ve müzemizden canlı yayın yaptı. Yeri geldikçe sizlerle ayrıntılarını paylaşacağımız çok önemli projelerin de hazırlıkları içindeyiz. Köklerimizden, geleneklerimizden, ilkelerimizden taviz vermeden yol alırken tek arzumuz, birlik ve beraberlik içinde, ailemizdeki mutluluk azalmadan Beşiktaşımız’ın adını zirveye yazdırmak.

*

Üç yıldızlı formalarımızın satışında kısa sürede rekor rakamlara ulaştık. Beşiktaş için bir kuruş bile harcayan taraftarımızın Beşiktaş’ın başarısında payı vardır. Bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum. Ancak bir konuya dikkat çekmekte fayda görüyorum; asla rakiplerin tahriklerine kapılmayın, fair play kuralları içerisinde takımımızı destekleyin ve asla sporcularımızı sahada yalnız bırakmayın. Beşiktaş, taraftarıyla güzel, tribünleriyle güçlüdür.

En derin sevgi ve saygılarımla,

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı