HABERLER

07.08.2017

FUTBOL

Jeremain Lens İçin Vodafone Park’ta İmza Töreni Yapıldı

Vodafone Park’ta yeni transferimiz Jeremain Lens için düzenlenen törene; Başkanımız Fikret Orman, Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Candaş Tolga Işık (İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), ile basın mensupları katıldı.

Lens ile birlikte takımımızın güzel bir sezon geçireceğini ifade eden Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Biz Lens'i istedik. O da bizimle oynamayı çok istedi. Büyük ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon geçireceğiz hep beraber. Bizim işimiz oyuncularımızı mutlu etmek, onların da işi bizim tarftarlarımızı mutlu etmek. Beşiktaş ailesine hoşgeldin diyorum. Jermain Lens'in annesi de burada ona da teşekkür ediyorum. Onlar da bu kararda destek oldular. Her şeyin hayırlısı olsun. İnşallah hep beraber güzel günler geçirmemiz umuduyla tekrar hayırlı olsun diyorum.”

Yeni transferimiz Jeremain Lens, ailemize katıldığı için çok mutlu olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Çok teşekkür ederim. Beşiktaş ailesine katıldığım için çok mutluyum. Beşiktaş üst üste 2 sezon şampiyon oldu. Üçüncü şampiyonluğu hedefliyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız hep birlikte. Takımın bir parçası olarak buradaki başarıya katkı yapmak istiyorum. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, en üst seviyedeki hedeflerin bir parçası olmak istediğim için kararımı Beşiktaş’tan yana verdim.” 
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli