HABERLER

04.08.2017

FUTBOL

Alvaro Negredo İçin Vodafone Park’ta İmza Töreni Yapıldı

Vodafone Park’ta yeni transferimiz Alvaro Negredo için düzenlenen törene; Başkanımız Fikret Orman, Berk Hacıgüzeller (Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nden Sorumlu.), Ahmet Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, ​İcra Kurulu Üyesi.), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Candaş Tolga Işık (İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi), BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı ile basın mensupları katıldı.

Düzgün karakterli bir futbolcuyu transfer ettiğimiz için mutlu olduğunu ifade eden Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Mutlu bir gün bizim için. İşimiz taraftarlarımızı mutlu etmek. Negredo transferiyle taraftarlarımızın sevnçli olduğunu düşünüyorum. Negredo’ya ve değerli ailesine Beşiktaş’a hoşgeldiniz diyorum. İstedik bu transferi. Negredo da istedi. Bizde transfer karşılıklı istek ve arzu ile olur. Mali koşullar dışında gönül koşullarının da uyması önemli. Düzgün bir karakteri Beşiktaş’a kazandırdığımız için mutluyum. Bu senenin gol kralı Beşiktaş’tan çıkacak. Bizde transfer için tek şart para değildir. Herkes Beşiktaş’a gelmek ister. Negredo’ya burada güzel günler geçireceksin dedim.”

Yeni transferimiz Alvaro Negredo, taraftarlarımızın kendisine mükemmel ilgi gösterdiğini belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Doğru bir yerde olduğumu hissettim. Taraftarın bana ilgisi mükemmeldi. Saha içinde onların sevgisini karşılıksız bırakmamak için çok çalışacağım. Çok sıcak karşılandım. Futbola bu kadar aşkla bağlı olan çok az insan gördüm. Beşiktaş taraftarı dünyaya yayılmış şekilde. Beşiktaş ailesinin şampiyon olup daha da büyümesini istiyorum. Burada olduğum için çok şanslıyım. Önce Beşiktaş’ı şampiyon yapalım, sonra milli takıma bakarız. Rakamlara takılmak istemiyorum ama en iyi sezonumun üstüne çıkmak istiyorum.”

Konuşmaların ardından Başkanımız Fikret Orman ile yeni transferimiz Alvara Negredo ve ailesi, basın mensuplarına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli