HABERLER

07.07.2017

GÜNCEL HABERLER

15. Şampiyonluğumuzu Muhteşem Bir Baloyla Kutladık

Beşiktaşımızın Spor Toto Süper Lig’de kazandığı 15. şampiyonluk, Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus'da düzenlenen muhteşem bir baloyla kutlandı.

Baloya; Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, futbolcularımız, Beşiktaşlı iş adamı, sanatçı ve medya mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Konuklar siyah halıda yürüyüp, şampiyonluk kupamızın yanında poz vererek balo alanına giriş yaptı.

Şampiyonluk balosunun açılış konuşmasını yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Zor bir sezon oldu. Çok yorulduk. Sevindik, üzüldük. Şansla gelen şanssızlıkla gider. Stratejisi olan, çalışkan bir ekip ve futbolculara sahip olan kulüp istikrarlı başarıyı yakalar. Unutulmaması gereken bir faktör de taraftarlarımız. Başarı öyküsü yazmaya çalışıyoruz. Büyük bir aileyiz. Sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle Rahmi Koç’a teşekkür ediyorum. Allah tekrarını nasip etsin. Bana destek olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ediyorum.”

Baloda BJK TV canlı yayınında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcularımız şu ifadeleri kullandı:

Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.): Hak ettiyseniz mutluluk artıyor. Çok mutluyuz. Gelecek sene de şampiyon olmak istiyoruz.

Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.): Heyecanlıyız. Beşiktaşlı dostları görmek çok güzel. Yeniden şampiyonluk gününü yaşıyor gibiyiz. Umarım gelecek yıllarda bu günleri yaşarız.

Berk Hacıgüzeller (Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nden Sorumlu.): Çok güzel bir gece. Şampiyonluğumuzu kutluyoruz. Camia olarak bütünlük içindeyiz. Hep birlikte şampiyonluğu kutlamak mutluluk verici. Nice şampiyonluklar yaşamayı diliyorum.

Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü): Mutluyuz. İki sene üst üste şampiyon olduk ve üçüncü yıldızı kazandık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Erdal Torunoğulları (UEFA’dan Sorumlu.): Beşiktaşlılara hayırlı olsun. Güzel bir günde değerli dostlarımızla beraberiz. Beşiktaş’ı sevmek başka bir şey. İnşallah sık sık bunları yaşarız. Beşiktaş çok büyük bir takım.

Ahmet Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, ​İcra Kurulu Üyesi.): Şampiyonluğumuzu güzel bir baloyla kutluyoruz. İnşallah gelecek sezon da kutlarız.

Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.): Güzel bir gece. İnşallah seneye tekrarını yaparız.

Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.): Bugün bizim için çok güzel bir gün. Dostlarımızla birlikte şampiyonluğumuzu kutluyoruz. Her şey çok güzel.

Candaş Tolga Işık (İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi): Beşiktaş camiası olarak bir aradayız. Çok mutluyuz. Beşiktaş’a hizmet etmek için buraya geldik. Pepe transferinde yaptığımız sosyal medya çalışması büyük yankı yaptı. İnşallah bu sene çok daha fazlasını yapacağız. Beşiktaş bu sene Avrupa’da ses getirecek işler yapacak. Buna inanıyoruz.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.): Çok güzel bir ortam var. Tüm aile bir aradayız. Eğlenceli ve samimi bir balo. Siyah-beyaz bir gece. Seneye daha güzelini yapacağız.

Şenol Güneş: Kocaman bir ailenin üyesi olduğum için mutluyum. Önemli olan bu ailenin yüzünün gülmesi. Şahane oyuncularımız var. Beşiktaş’a güzellikler yakışır. Son iki yıldaki başarılı sonuçlarımız umarım gelecek yıl da sürer. Başarı bir hedef değil yolculuktur. Yeni bir heyecana başlıyoruz. Burada önemli olan vizyon hazırlamaktır. Herkes gelir gider önemli olan camiadır.

Caner Erkin: Beşiktaş ailesi olarak şampiyonluğumuzu kutluyoruz. Sakatlığımı atlattım. Pepe büyük bir futbolcu, inşallah Beşiktaş’a yararlı olur.

Oğuzhan Özyakup: Güzel bir gece. Hedefimiz her zaman şampiyon olmak, futbol olarak zevk vermek. Gelecek sezon da şampiyonluk için oynayacağız. Beşiktaş’ta çok mutluyum.

Atınç Nukan: Bir sezon emek verdik kupayı kazanmak için. Böyle bir gecede emeği olanlara teşekkür ediyorum.

Cenk Tosun: Her şey çok güzel. Şampiyonluğu kutluyoruz ve sezonu açıyoruz. İki sene üst üste şampiyon olduk, üçüncüyü de istiyoruz. Beşiktaş’ın hedefi şampiyonluktur. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı hedefliyoruz.

Tolgay Arslan: Çok güzel bir organizasyon. Keyifli bir gece oldu. Tüm aile bir araya geldi. Seneye aynısını yapmak istiyoruz.

Gökhan İnler: Harika bir organizasyon oldu. Mutluyuz. Avrupa’da da başarı hedefliyoruz. Yoğun bir sezon olacak.

Şampiyonluk balosunda sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar, birbirinden güzel şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Başkanımız Fikret Orman, Funda Arar’ın konserinden sonra sahneye gelerek ‘Beşiktaş’ım sen çok yaşa’ marşını alkışlar eşliğinde söyledi.

Baloda coşku; Başkanımız Fikret Orman, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcularımızın şampiyonluk pastasını Beşiktaş marşları eşliğinde kesmesiyle zirveye çıktı.
Haber: Selçuk Genç