HABERLER

19.06.2017

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaşımız eSpor Arenasına İddialı Bir Şekilde Geri Dönüyor

Dünyada eSpor takımı kuran ilk profesyonel spor kulübü olan Beşiktaşımız, son yılların yükselen trendlerinden eSpor’da sezonu başarı hedefiyle açıyor.

eSpor Takımımız, profesyonel League of Legends sahnesine Yükselme Ligi 2017 Yaz Mevsimi ile geri dönüyor. Kurduğu güçlü idari yapı ve takımla LOL Yükselme Ligi’nde zirveyi hedefleyen eSpor Takımımız, ligin ilk haftasında 21 Haziran Çarşamba günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

LOL Yükselme Ligi’nde İş Bankası Maximum Kart ana sponsorluğunda mücadele edecek eSpor Takımımız, ayrıca dünyanın elit takımları ile birlikte FIFA turnuvalarında da boy gösterecek.

Fikret Orman: Beşiktaşımız eSpor’da da yüksekten uçacak

Bir dünya kulübü olarak trendleri takip ederek markamıza değer katmak üzere adımlar atmaya devam ettiklerini belirten Başkanınız Fikret Orman “Dünyada bir ilki gerçekleştirerek 2015 yılında adım attığımız eSpor dünyasına daha güçlü bir idari yapı ve kadro ile geri dönüyoruz. Beşiktaş armasının olduğu her yerde olduğu gibi eSpor’da da dünyada ses getiren bir takım olmayı hedefliyoruz. Gençlerin yeni tutkusu olan eSpor’da da sağlam adımlarla zirveye doğru ilerleyeceğiz. Beşiktaş forması taşıyacak oyuncularımıza ve idari kadromuza başarılar diliyorum. Eminim ki Beşiktaşımız eSpor’da da yüksekten uçacak” dedi.  

Beşiktaş ilk MSI’da ülkemizi temsil etmişti

2015’in başında resmi olarak kurulan eSpor Takımımız lige dahil olduğu 2015 Kış Mevsimi’ni lider tamamladıktan sonra finali de kazanarak şampiyon olmuştu. Ardından ülkemizde düzenlenen Wildcard turnuvasında kupaya uzanan ekip, ilk kez düzenlenen MSI’da da ülkemizi temsil etme başarısı göstermişti.