HABERLER

Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Beşiktaş Basketbol Akademi Gelişim Seminerini İzledi

Ahmet Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, ​İcra Kurulu Üyesi.), Süleyman Seba Spor Salonu’nda ABD’li basketbol elçisi Chris Dial’ın Beşiktaş Basketbol Akademi sporcularına verdiği semineri izledi.

Seminer sonrasında Chris Dial ile bir araya gelen Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Dial’e yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Basketbolda altyapı faaliyetlerine büyük önem verdiklerini ifade eden Ahmet Cihat Kumuşoğlu şunları söyledi:

“Basketbol Federasyonu ile ortak bir çalışma yürüttük. Chris Dial, antrenörlerimize Amerika’daki uygulamaları anlatacak. Böylece Amerika’daki çalışma yöntemleriyle bir senkron yakalayacağız. Altyapıya büyük önem veriyoruz. Altyapıdaki bütün takımların aynı tarz çalışmalar yürütmesini planlıyoruz. Basketbol altyapıda Beşiktaş ekolünü oluşturma gayretindeyiz. Bu hedefe ulaşma konusunda Chris Dial ile uzun süreli çalışacağız.”

Beşiktaş Basketbol Akademi antrenörlerimize özel seminer veren Chris Dial, aynı zamanda Akademi takımlarımızın da antrenmanlarını kendisi yaptıracak.

Cumartesi saat 10.30’da ve Pazar günü de saat 11.30’da U10, U11 ve U12 Akademi gruplarımız Chris Dial yönetiminde çalışmalar yapacak.

Chris Dial’ın programı 30 Nisan Pazar günü 14.30’da sona erecek.

Dünya basketbolunun gelişmesine önemli katkılarda bulunan Chris Dial, yaklaşık 9 yıldır Türkiye Basketbol Federasyonu ile birlikte çalışmalara ve organizasyonlara da katılıyor.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli