HABERLER

15.02.2017

FUTBOL

Futbol Takımımız, İsrail'de

Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında yarın saat 23.05’te Turner Stadı’nda Hapoel Beer-Sheva ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılarımız, Hapoel Beer-Sheva maçı için bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla hareket etti ve iki saatlik yolculuk sonrası Tel Aviv’e ulaştı. Ekibimiz, karayoluyla konaklayacağı otele geçti.

Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.) ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) takımımızla İsrail’e gitti.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Hapoel Beer-Sheva maçı kafilesine 21 futbolcumuzu dahil etti.

Futbol Takımımız, maç için son hazırlığını Turner Stadı’nda saat 22.00’de yapacak. Antrenman öncesinde saat 21.30’da Teknik Direktörümüz Şenol Güneş basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. 
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu