HABERLER

07.02.2017

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaşımız, Vodafone'u 2 Yıl Daha Göğsünde Taşıyacak

Beşiktaş JK ile 4 yıl önce 150 milyon doları aşan değeriyle Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, 3 yıldır sürdürdüğü forma göğüs sponsorluğunu 10 milyon dolar bedelle 2 yıl daha uzattı. Vodafone böylece, Beşiktaş JK Futbol Takımı ana sponsoru olmaya devam etti.

Vodafone’un Türkiye’nin gücüne ve potansiyeline olan inancının ve güveninin, yatırımlarına devam ettiğinin en somut göstergelerinden biri olan anlaşma kapsamında, forma göğüs sponsorluğunun toplam değeri 5 yıl için 25 milyon dolara ulaştı.

Yeni sponsorluk anlaşması, Başkanımız Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan’ın katılımıyla Vodafone Arena’da düzenlenen imza töreni ile duyuruldu. Törene futbolcularımız Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Ryan Babel ve Atiba Hutchinson da katıldı.

Kulübümüz ile 4 yıl önce 150 milyon doları aşan değeriyle Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, Beşiktaşımız ile olan forma göğüs sponsorluğunu 2 yıl daha uzatmak için anlaştı. 3 yıl önce kulüp ile forma göğüs sponsorluğuna imza atan Vodafone Türkiye, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonları için de Kulübümüze KDV hariç toplam 10 milyon dolar destek sağlayarak Beşiktaş JK Futbol Takımı ana sponsoru olmaya devam edecek. Vodafone’un yatırımlarına devam ettiğinin en somut göstergelerinden biri olan anlaşma kapsamında, forma göğüs sponsorluğunun toplam değeri 5 yıl için 25 milyon dolara ulaştı.

Vodafone Arena’da gerçekleşen yeni forma göğüs sponsorluğu anlaşmasının imza töreninde Başkanımız Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan’ın yanı sıra Beşiktaşlı futbolcular Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup, Ryan Babel ve Atiba Hutchinson da hazır bulundu.

Vodafone’un, Türkiye’nin en köklü ve güçlü kulübü Beşiktaş ailesinin bir parçası olmasından gurur duyduklarını belirten Başkanımız Fikret Orman şu şekilde konuştu:

"Vodafone, Beşiktaş’ın en büyük destekçisi. Stat ve Futbol Takımı ana sponsorluk anlaşmalarını 4 yıl önce yapmıştık. Şimdi bu anlaşmanın devamı için bir araya geldik. Vodafone ile 150 milyon doları geçen bir işbirliğimiz var. Vodafone’nun verdiği maddi ve manevi destekle önemli başarılara imza attık. Vodafone Arena, Beşiktaşlıların yuvası haline geldi. Genel merkezimiz Vodafone Arena’ya taşındı. Yeni forma göğüs sponsorluğu anlaşmasını imzalayacağız. İki taraf da bu birliktelikten kazançlı çıktı. Vodafone ailesine gösterdikleri işbirliği ve duydukları güvenden dolayı teşekkür ederim. Vodafone ile çok daha önemli başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır."

İmza töreninde konuşan Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, Türkiye’nin gücüne ve potansiyeline olan inançlarının devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Türkiye, Vodafone Grubu'nun en başarılı olduğu pazarlardan biri ve dijitalleşme yolunda öncü konumda. Türkiye'nin lider doğrudan yabancı yatırımcılarından biri olarak bugüne kadar yaklaşık 20 milyar TL yatırım yaptık. Vodafone Arena başta olmak üzere Beşiktaş JK işbirliğimiz Türkiye’ye inancımızın en somut örneklerinden biri. Beşiktaş JK ile 4 yıl önce 150 milyon doları aşan toplam değeriyle sadece Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına değil, aynı zamanda uzun soluklu bir gönül birliğine imza attık. Türk futbol tarihinde daha önce eşine rastlanmamış büyüklükte bir işbirliği yaptık. Beşiktaş’ın yeni yuvasına, kalbinin attığı bu mabede ismimizi verdik. Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena, dijitalleşme vizyonumuzun da görkemli bir anıtı haline geldi. Beşiktaş’ın gönlümüzdeki yerinin bir göstergesi olarak, siyah-beyazlıların kalbine daha da yakın olmak istedik ve 3 yıl önce Beşiktaş’ın forma göğüs sponsoru olduk. Bu sponsorluğumuzu 2 yıl daha uzatma kararı aldık. 10 milyon dolarlık yeni anlaşmamız, Vodafone olarak Türkiye’ye yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettiğimizin en somut kanıtı. Beşiktaş JK’nın Vodafone’u bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de gururla göğsünde  taşıyacağına, Türkiye’de ve dünyada önemli başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum.”

Formalar Vodafone Cep Merkezleri ile Türkiye’nin her yerinde

Vodafone Türkiye, forma göğüs sponsorluğu kapsamında Beşiktaş taraftarlarını sevdikleri takımın formalarıyla her il ve ilçede buluşturuyor. Beşiktaş formaları, Türkiye’deki tüm Vodafone Cep Merkezleri’nden sipariş verilebiliyor. Böylece, Beşiktaşımızın resmi satış noktaları Kartal Yuvaları ve Adidas mağazalarından yapılan forma satışlarına, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış olan Vodafone Cep Merkezleri aracılığıyla da destek olunuyor.

Vodafone Arena, 560 binden fazla taraftarı ağırladı

•          Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olarak Beşiktaş camiasının yeni yuvası olan Vodafone Arena, uçtan uca Vodafone’un güçlü iletişim altyapısıyla donatıldı.
•          Nisan 2016’da görkemli bir açılışla Kara Kartal’ın yeni yuvası olan Vodafone Arena, her geçen gün farklı etkinliklerle Beşiktaşlıların buluşma noktası haline geldi.
•          Vodafone Arena, açılış tarihinden bugüne, hazırlık maçları hariç, 560 binden fazla taraftarı ağırladı.
•          En ileri Vodafone teknolojileriyle donatılan Vodafone Arena’daki sadece altyapı yatırımı 10 milyon doları aştı.
•          Vodafone Arena, akıllı bir stadyum olmanın yanı sıra futbol, müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli