HABERLER

05.02.2017

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman Korsan Ürünle Özveriyle Mücadele Eden Beşiktaş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü) ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), korsan ürüne karşı yaptıkları özverili mücadele nedeniyle Beşiktaş Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı’ya makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Beşiktaş Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı’nın korsan ürün konusunda büyük hassasiyet gösterdiğini belirten Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Beşiktaş Belediyesi korsan ürünle mücadelemizde bize büyük destek veriyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi ve Şişli Belediyesi’nin de bu konuda daha hassas olmalarını bekliyoruz. Korsan ürünlere karşı avukatlarımızla büyük bir mücadele veriyoruz. Beşiktaş Belediyesi’nin korsan ürüne karşı yaptığı çalışmalardan son derece memnunuz. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Beşiktaş Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı’ya teşekkür ediyorum.”

Başkanımız Fikret Orman, ziyaretin sonunda Beşiktaş Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı’ya korsan ürüne karşı verdiği mücadele nedeniyle plaket takdim etti ve zabıtalarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli