HABERLER

14.12.2016

DERNEKLER

Beşiktaş Derneklerinden Taziye Ziyareti

Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneğimiz, Beşiktaşımızın Bursaspor ile Vodafone Arena'da oynadığı maçın ardından, stadımızın çevresinde güvenlik güçlerimizi hedef alan alçak terör saldırısının ardından Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek taziyelerini sundular.

Gediz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Salih Işık ve Yönetim Kurulu, Gediz Emniyet Müdürlüğü ve Polis karakolumuzu ziyaret ederek polislerimize taziye ziyaretinde bulundular ve kulübümüz adına başsağlığı diledi.

Orhaneli Beşiktaşlılar Derneğimiz, Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Garnizon Komutanı Yunus Şahan ile birlikte Orhaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Bakırköy Beşiktaşlılar Dernek Başkanımız Korkut Güvenç ve dernek üyeleri, Beşiktaşımızın Bursaspor ile Vodafone Arena'da oynadığı maçın ardından, stadımızın çevresinde güvenlik güçlerimizi hedef alan alçak terör saldırısının yaşandığı Şehitler Tepesi’ne çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Çukurova Kartalları Derneği Başkanı Umut Karadeniz ve dernek yönetim kurulu, Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Sarak ve emniyet mensuplarını ziyaret ederek taziyede bulundu.

Kütahya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdullah Çetin ve dernek yönetim kurulu üyeleri, birlikte Kütahya Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Çankırı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Oğuzhan Akbaba, dernek üyeleri ve üniversiteli Beşiktaşlılar ile birlikte, Beşiktaşımızın Bursaspor ile Vodafone Arena'da oynadığı maçın ardından stadımızın çevresinde güvenlik güçlerimizi hedef alan alçak terör saldırısının ardından Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ve bağlı birimleri ziyaret ederek taziyelerini sundular.

Bursa Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Cengiz Ulus ve dernek yönetim kurulu, Bursasporlu taraftarlarla birlikte Şehit Polis Memuru Hüseyin Akyüz’ün Bursa’da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Dernek Başkanı Cengiz Ulus ve Asbaşkan Günhan Tekin, Orhaneli Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Taner Ay, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Bursa’daki bazı Dernek ve STK yöneticileri ile birlikte, Bursa Emniyet Müdürü’ne taziye ziyaretinde bulundu.