HABERLER

29.11.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’dan Kulübümüzün Eski Başkan ve Yöneticilerine Yemek

Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kulübümüzün eski başkan ve yöneticilerini Vodafone Arena’da ağırladı.

White Pepper by Divan Restaurant’ta gerçekleştirilen ‘ön tadım’ yemeğinde Serdar Bilgili, Zekeriya Alp, Tevfik Yamantürk, Ertuğrul Kumcuoğlu, Ali Doğan gibi camianın önde gelen isimleri buluştu.

Ağırlama stat içerisinde önümüzdeki günlerde açılacak White Pepper by Divan Restaurant’ta 200’e yakın konuğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Gecede bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, “Yakında açılacak restoranımızın ön tadım gecesini ilk, Beşiktaş'ta büyük emekleri olan sizlerle yapmak istedik. Umarım yeni stadımızın sosyal alanlarını da beğenmişsinizdir. Bu özel yemekte bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim” dedi.

Başkanımız Fikret Orman'ın yaptıklarıyla Beşiktaş'a seviye atlattığını ifade eden eski başkanımız Serdar Bilgili ise “Beşiktaş'a kazandırdıkları ve kulübümüzü ulaştırdığı seviye nedeniyle kendisiyle gurur duyuyoruz. Beşiktaş artık çok daha büyük başarıların eşiğinde yer alıyor. Yeni başarılar yolunda atacağı her adımda biz de başkanın yanındayız, destekçisiyiz. Camia olarak Fikret Orman başkanlığında daha iyi günler görecek, daha büyük başarılar yaşayacağız” diye konuştu.