HABERLER

Fabricio Agosto Ramirez: “Sahada on iki kişi gibi oynuyoruz”

Yavru Kartallar Necati Turgut ve Uras Korkmaz, Beşiktaşımız’ın başarılı kalecisi Fabricio ile bir röportaj gerçekleştirdi.


İşte Yavru Kartallarımızın sohbetinden bir bölüm ve Fabri ile çektirdikleri bazı fotoğraflar...

“İlk başta çıktığın her antremandan keyif alman lazım. Kendini geliştirebiliyorsan bu en büyük adımdır. Sonrasında her antremanda bir şeyler öğrenebiliyor musun, kendine bir şeyler katabiliyor musun bu da çok önemlidir. Kalecinin öğrenebileceği çok detay vardır. Ayaklarla oyun, pozisyon alma, hava topları, karşı karşıya mücadeleler... Kalecilikte çok fazla detay var.

“Kendimi birinci, ikinci ya da üçüncü kaleci olarak nitelendirmiyorum. Benim bakış açım şu; burada antreman yapmaktan haz duyuyorum. Ben Beşiktaş’ın bir kalecisi olarak diğer kaleci arkadaşlarımla birlikte takımıma destek olmayı hedefliyorum.”

“Beşiktaş’ın bir oyuncusu olmaktan ve çalışmaktan keyif duyuyorum. Sonrası hocamızın seçimidir. Herkes hayatta sevdiği işi yapmıyor, ben sevdiğim işi yapıyorum. Tesisler, stat, arkadaşlarım... Bu büyük takımın bir parçası olmak iyi hissettiriyor. İnsanların Beşiktaş’a duyduğu büyük sevgi de beni motive ediyor.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Kasım sayısında...

Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr
Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde...