HABERLER

04.08.2016

FUTBOL

Beşiktaş:4 Beylerbeyi:0

Beşiktaşımız, yeni sezonun dördüncü hazırlık maçında Beylerbeyi ile karşılaştı. Takımımız, mücadeleden 4-0 galip ayrıldı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan mücadeleye takımımız Utku Yuvakuran, Muhammed Enes Durmuş, Fatih Aksoy, Luiz Rhodolfo, Adriano Correia, Eslem Öztürk, Tolgay Arslan, Aras Özbiliz, Ömer Şişmanoğlu, Ricardo Quaresma ve Mustafa Pektemek ilk onbiriyle başladı.  
 
Karşılaşmaya tempolu başlayan siyah-beyazlılarımız, 3. dakikada Aras Özbiliz ve 24. dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.
 
İkinci yarıya başlarken Ricardo Quaresma ve Tolgay Arslan oyundan çıktı ve yerlerine genç oyuncularımız Sedat Şahintürk ve Sezer Yıldırım oyuna girdi.
 
Ekibimiz, 50. dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle farkı 3’e çıkardı. 57. dakikada Adriano Correia yerini Hamza Küçükköylü’ye bıraktı. Mustafa Pektemek 74. dakikada attığı golle maçın skorunu ilan etti. (4-0)
 
Beşiktaşımız, hazırlıklarına yarın saat 10.30 ve 18.00’de yapacağı antrenmanlarla devam edecek. Akşam saat 18.00’de yapılacak antrenman basına açık olacak.
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu