HABERLER

Beşiktaş Dergisi İkinci Baskıya Hazırlanıyor

Beşiktaş Dergisi’nin şampiyonluk sayısına büyük ilgi gösteren şampiyon taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz.

Tamamı Şeref’imizle oynayıp, Hakkı’mızla kazandığımız şampiyonluk destanımızdan oluşan, 6 dev poster ve 44 özel çıkartma hediye ettiğimiz Beşiktaş Dergisi’nin Kartal Yuvası mağazalarında ve birçok bayide bir günde tükendiği haberlerini aldık. Anında Kartal Yuvası mağazalarına ek gönderimlere başladık.

YAYSAT’la yaptığımız iş birliğiyle de dergilerimizin tükendiği bayilere yeni sevkiyatlar yapılıyor. Bu süre zarfında siz değerli taraftarlarımızdan sabırlı olmanızı istiyoruz. Eğer bulunduğunuz bölgedeki bayiye hiç dergi gelmemişse lütfen bayi numarasını öğrenerek dergi@bjk.com.tr adresinden bize bildirin.

Beşiktaşımız’ın en keyifli sayısı

Aylar boyunca değil, yıllar boyunca okunacak özel şampiyonluk sayımızda Kara Kartallılar’ın evlerinin duvarlarını, dükkanlarının camlarını, cep telefonlarını, dolaplarını süsleyecek birbirinden güzel hediyeler bulunuyor; tam 6 dev muazzam poster, birbirinden yaratıcı tam 44 özel çıkartma... Taraftarımız için koleksiyonluk bir özellik taşıyan Şampiyonluk sayısı, tüm Beşiktaşlılar için büyük bir titizlikle hazırlandı. Tarihsel önemi yadsınamayacak bir içerikle taraftarımızın beğenisine sunulan ve her bir sayfası poster gibi hazırlanan Beşiktaş Dergisi’nin Şampiyonluk sayısı Haziran ve Temmuz aylarında piyasada olacaktır.

Desteğiniz ve ilginiz için teşekkürler Şampiyon Beşiktaş taraftarı...

Namağlup Tek Şampiyon BEŞİKTAŞ DERGİSİ