HABERLER

07.05.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Süleyman Seba Çocuk Şenliği’ne Katıldı

Başkanımız Fikret Orman, Onursal Başkanımız Süleyman Seba anısına 7.si düzenlenen Süleyman Seba Çocuk Şenliği’ne katıldı.
 
1903 Karakartallar Derneği tarafından BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde düzenlenen şenliği Başkanımız Fikret Orman, Genel Sekreterimiz, Ahmet Ürkmezgil, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz Sayın Gökhan Keskin, 1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, dernek üyeleri, eski futbolcularımız, Kadın Futbol Takımımız, çocuklar ve aileleri katıldı.
 
1903 Karakaratallar Derneği tarafından Başkanımız Fikret Orman, BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz Sayın Gökhan Keskin, Van Halkalı Köyü, Halkalı Altın Elma Rehabilitasyon Merkezi, Nadir Yaman, Aylin Yılmaz, Ayhan Aslan ve BJK TV’ye günün anısına plaket takdim edildi.
 
Şenlik öncesinde konuşan Başkanımız Fikret Orman, ‘’Hanımefendiler, beyefendiler hoş geldiniz. Geçen sene de Küçükçiftlik Park’da düzenlenen organizasyonda beraberdik. Hayırlı olsun, çok güzel şeyler oluyor. İşimiz Beşiktaş camiasının büyüklüğünü göstermek ve daha da büyütmek, çocuklara sevdirmek. Cengiz ve arkadaşları çok güzel şeyler yapıyorlar. Beşiktaş’a güzel hizmetlerde bulunuyorlar. İnşallah hepimizin unutmayacağı bir gün olur. Yeni tesislerimiz, çim sahamız, her şey çok güzel. İnşallah yarın akşam itibariyle de güzel bir gün olur. Süleyman abinin ismi Beşiktaş ile o kadar özdeşleşti ki, onun bildiğiniz gibi çocukları yoktu. İşte tüm çocukları burada.’’
 
BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz Sayın Gökhan Keskin, ‘’Başkanım, yönetim kurulu üyelerimiz, sevgili Beşiktaşlılar, sevgili çocuklar, hepinizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Biz sizler için buradayız. Bu aile sizlerle güzel, sizlerle büyüyecek ve sizlerle devam edecek. Hepiniz hoş geldiniz diyorum. İyi eğlenceler diliyorum.’’
 
1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya; ‘’Bu etkiliğe gösterdiğiniz destekten dolayı öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. 7. sini düzenlediğimiz bu çocuk şenliğimizi ilk defa altyapı tesisimizde yapıyoruz. Bu bizim için ayrı gurur verici kaynak oldu. Bu etkinliğe Van’dan, Çatalca’dan ve şehir dışından öğrencilerimiz geldi. Halkalı Altın Elma Rehabilitasyon Merkezi zaten her zaman bizimleler teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’
 
Etkinlikte eski futbolcularımız Van’dan gelen öğrencilerle ve Kadın Futbol Takımımız ile iki devre halinde kısa bir gösteri maçı yaptılar.
 
Şenlikte çeşitli oyunlar düzenlendi ve birinci olan çocuklara 1903 Karakartallar Derneği tarafından günün anısına kupa hediye edildi.