HABERLER

22.04.2016

FUTBOL

Futbol Takımımız Manisa'da

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Akhisar Belediyespor ile yarın(23 Nisan) saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak.

Siyah-beyazlılarımız, Akhisar Belediyespor maçı için akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan THY’ye ait özel bir uçakla İzmir’e gitti ve 1 saatlik yolculuk sonrası İzmir’e ulaştı.

Futbol Takımımızı İzmir’de iki bine yakın taraftarımız karşıladı. Meşaleler yakan taraftarlarımız, ‘Şampiyon Beşiktaş’ tezahüratlarında bulundular.

Taraftarlarımızın yoğun sevgi gösterileri arasında havalimanından ayrılan kafilemiz, karayoluyla Manisa’ya hareket etti ve 45 dakikalık yolculuk sonrası konaklayacağı otele ulaştı ve kampa girdi.

Manisa’ya giden kafilede Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ ile teknik heyetimiz ve futbolcularımız yer aldı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor maçı için kamp kadrosuna 18 futbolcumuzu dahil etti.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu