HABERLER

19.02.2016

FUTBOL

Gençlerbirliği Maçı Biletlerinin Satışı Sürüyor

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında 22 Şubat(Pazartesi) günü saat 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

Bilet satın almak için TIKLAYIN

Passolig kart sahipleri için satışa sunulan biletlerden satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini www.passo.com.tr , N'Kolay satış noktalarından ve BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Ofisi'nden Passolig kartlarına yükleyebilirler.

N'Kolay bilet satış noktaları için TIKLAYIN

Passolig kart başvusuru için TIKLAYIN

Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatları

Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Gençlerbirliği karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını ücretsiz olarak BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden ve maç günü bilet satış gişesinden teslim alabileceklerdir.

Passolig kartı olup, kartını yanında bulundurmayan taraftarlar, 15TL tek maçlık geçiş kartı ücretini ödeyerek kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden ve maç günü bilet satış gişesinden teslim alabileceklerdir.

Kombine Satış Ofisi Çalışma Saatleri:

Haftaiçi : 10.00 – 19.00

Cumartesi : 10.00 – 19.00

Pazar : 11.00 – 17.00

Maç Günü Bilet Yükleme ve Tek Maçlık Giriş Kartı Dağıtımı

Maç günü saat 11.00 itibariyle Başakşehir Fatih Terim Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımları başlayacaktır. 

Kombine Sahiplerinin Bilet Alımı ve Bilet Ücret İadeleri

Vodafone Arena’dan kombine, VIP ya da Loca satın alan kombine sahipleri, Gençlerbirliği karşılaşmasına bilet satın almaları ve bizzat kendileri maça gitmeleri durumunda, satın aldığı tribün bilet ücreti karşılaşmanın bitiminin ardından iki haftalık süre içerisinde Passolig kartlarına iade edilecektir.

Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme

Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

Bilet Fiyatları:

Doğu Tribün      : 60TL

Batı Tribün         : 40TL

Kuzey Tribün     : 20TL

Güney Tribün   : 20TL

Misafir Takım   : 20TL