HABERLER

19.12.2015

HENTBOL

Trabzonspor:29 Beşiktaş Mogaz:31

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Türkiye Kupası Son 16 Turu A Grubu ikinci maçında Trabzonspor’u 31-29 mağlup etti.

Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Mesut Çebi, Darko Djukic, Uğur Çoban, Josip Buljubasic, Predrag Dacevic, Nemanja Pribak ve Ramazan Döne ilk yedisiyle başladı.
 
Trabzonspor karşısında mücadeleye savunmada başlayan takımımızda ilk golümüz Ramazan’dan geldi. Ramazan (2) ve Darko ile hücumda etkili olan ekibimiz, skoru 3-0’a getirdi. Savunmada etkili bir oyun sergileyen ekibimiz, rakibinin skora ortak olmasını engelledi. Siyah-beyazlılarımız, ilk 9 dakikayı 7-5 önde tamamladı. Tolga’ya yapılan faulde hakem 7 metre noktasını gösterdi. 7 metrede topun başına geçen Ramazan, farkı 3’e çıkaran golü kaydetti. 13. Dakika geride kalırken Ramazan, attığı 4 golle takımımızın en etkili ismi oldu. Nemanja ile oyun kuran ekibimiz, hücumda bulduğu gollerle üstünlüğünü sürdürdü. Ekibimiz, ilk yarının son 10 dakikasına 12-10 önde girdi. İlk yarının sonlarına gelinirken savunmada zaman zaman boşluklar veren ekibimiz, rakibin skora ortak olmasını engelleyemedi. Yüksek tempoda geçen mücadelenin ilk yarısını siyah-beyazlılarımız, 16-15 geride tamamladı.
 
İlk yarıda en skorer oyuncumuz 6 golle Ramazan Döne olurken onu 4 golle Tolga Özbahar ve 3 golle Predrag Dacevic takip etti.
 
Karşılıklı gollerle başlayan ikinci yarıda skor 17-17’ye geldi. Savunmada etkili oynayan ekibimiz, skoru tekrar lehine çevirmeyi başardı. Hücumda gol yollarında daha etkili oan takımımız, skoru 22-20’ye getirdi. 41. dakikada Ramazan, 7 metre atışından yararlanamadı. Takımımız, mücadelenin son 15 dakikasına 24-21 önde girdi. Çekişmeli geçen mücadelede hücumda daha etkili oynayan ekibimiz, farkı 3 sayıya çıkardı. 53. dakikada Uğur attığı golle skoru 28-24’e getirdi. 55. dakikada Ramazan, rakibiyle girdiği mücadelede ufak bir sakatlık geçirdi. Karşılaşmanın son bölümlerinde rahat bir oyun sergileyen ekibimiz, salondan 31-29 galip ayrıldı.
 
Trabzonspor karşısında en skorer oyuncumuz 9 golle Ramazan Döne olurken onu 7 golle Tolga Özbahar ve 5 golle Darko Djukic takip etti.