HABERLER

29.11.2015

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:3 Akdeniz Nurçelik Spor:2

Kadın Futbol Takımımız, meme kanserinin psikolojik boyutunun konu alındığı belgesel filmi ‘Yüzleşme’nin final çekiminde Akdeniz Nurçelik Spor’u 3-2 mağlup etti.

Mücadele öncesinde takım kaptanımız Gizem Gönültaş tarafından meme kanserini atlatmayı başaran takım kaptanı Nurcan Çelik’e forma hediye edildi.
 
Bayrampaşa Arda Turan Spor Tesisleri’nde oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız, Müge İnan, Merve Nalçacı, Beyza Nur Ada  Özge Çamurcu, Kardelen Duran, Yeliz Açar, Esra Turga, Bilgesu Koyun, Buse Budak, Gizem Gönültaş ve Gamze Koçer ilk onbiriyle başladı.
 
Takımımız, mücadeleye etkili başladı. Hücumda daha etkili olan ekibimiz, Gizem ve Yeliz’in golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.
 
İkinci yarıda takımımız, oyuna disiplinli başladı. Orta alanda daha çok topla oynayan siyah-beyazlılarımız, Esra’nın ikinci yarıda kaydettiği golle sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.
 
Yüzleşme belgeseli, meme kanseri ile mücadele eden bir kadının tedavi sürecine odaklanırken, aynı zamanda tedavisi tamamlan ve hayatına devam eden farklı kadınların hikayelerini de paylaşıyor. Belgeselde hikayesi paylaşılan kadınlardan biri de profesyonel futbol oyuncu Nurcan Çelik. Belgesel final çekimleri, Nurcan’ın formasını giydiği Akdeniz Nurçelik Spor’un Kadın Futbol Takımımıza karşı forma giydiği mücadelenin kayda alınmasıyla sonuçlanıyoru.