HABERLER

07.11.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Biga Beşiktaşlılar Derneği’nin Düzenlediği Geceye Katıldı

Biga Köşdere Otel'de düzenlenen yemeğe; Başkanımız Fikret Orman, Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan, Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hasan Ustalı, 1903 Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mahmut Fatih Canbaz, Çan Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serdar Filiz, Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen, Gönen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Eyüp Doğan, Susurluk Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Şora, Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.
 
Yemek öncesinde Başkanımız Fikret Orman'ın doğum günü, hazırlanan sürpriz doğum günü pastasıyla kutlandı.
 
Konuklara hitaben bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman şunları söyledi:
 
“Beşiktaş başkanı olarak şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ediyorum. Bizler bu görevlere tribünden geldik ve yine oraya döneceğiz. Beşiktaşlılarla bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Beşiktaş’ın sıkıntıları çok o nedenle çok çalışmamız gerekiyor. Stadı bitirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Türkiye’ye anıt bir eser kazandıracağız.”
 
Başkanımız Fikret Orman, yemeğe katılan dernek üyelerine plaket takdim etti.
 
Biga Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından Başkanımız Fikret Orman'a minyatür bir kıspet hediye edildi. 
 
Yemekte Futbol A Takımımızın imzaladığı forma Biga Beşiktalılar Derneği üyesi Murat Avşar tarafından satın alındı. Forma satışından elde edilen gelir bedensel engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alımında kullanılacak.