HABERLER

24.11.2015

BASKETBOL

Basketbol Kombine Kartlarında Bugün Son Gün

Basketbol Kombine Kart satışlarımız bugün sona erecek... Taraftarlarımızı kombine kartlarımızdan almaya davet ediyoruz.

Beşiktaş Sompo Japan, heyecan verici yeni transferleri ve kadrosundaki deneyimli yıldızları ile takımımız bu sezon Basketbol Süper Ligi ve EuroCup’da zirve mücadelesi verecek.

Kombine kartınızla bu sezon Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacağımız tüm karşılaşmaları sezon boyunca önemli bir fiyat avantajıyla izleme şansına sahip olabilirsiniz.

Aynı zamanda TKBL ve Euro Cup'da bu sezon zirve için iddialı olan Kadın Basketbol Takımımızın BJK Akatlar Arena’daki maçları ile Beşiktaş Mogaz Takımımızın VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacağı maçları kombine kartınızla izleyebilirsiniz.

KOMBİNEMİ NASIL ALIRIM?

Kombine Kart satışlarımız;
• Hafta içi 10.00-19.00, Cumartesi - Pazar 11.00-17.00 saatleri arasında BJK Plaza C Blok 3.Katta bulunan Basketbol Kombine Kart Satış Merkezi'nde,

• Biletix websitesi’nde (www.biletix.com.tr)

0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nde, yapılacaktır.

ÖĞRENCİLERE 25% İNDİRIM FIRSATI

Öğrenci taraftarlarımız tüm normal tribün bloklarından kombine kartlarını 25% indirimli olarak alabileceklerdir. İndirim yalnızca BJK Plaza C Blok'taki fiziki satış noktasında geçerli olacaktır.

İndirimden yararlanabilmek için taraftarımızın satış esnasında mutlaka öğrenci kimliklerini ve öğrenci kimlik fotokopisini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

NOT: İlk 3 günlük ön satış sürecinde kombine kart satın almış öğrenci taraftarlarımız, Basketbol Kombine Kart Satış Merkezi'ne kartlarını teslim almaya geldiklerinde indirim iadelerini alabilirler.

İLK 1.000 KOMBİNE KART SAHİBİNE T-SHIRT HEDİYESİ

Beşiktaş Sompo Japan Takımımız sahada, sizler tribünde bu sezon Sinan Erdem’i beyaza boyayalım!...Bu sezon Beşiktaş Basketbol kombine kartı alan ilk 1000 taraftarımıza Beşiktaş Basketbol t-shirt’ü hediye...

Kombine kart sahiplerimiz Biletix’ten alacakları satış makbuzlarıyla birlikte Beşiktaş’taki Kartal Yuvası merkez mağazamıza giderek Beşiktaş Basketbol t-shirt hediyelerini alabilirler.

Aynı zamanda kombine kartlarınızla sezon boyunca, saha içi ve saha dışı diğer birçok sürprizin parçası olabilirsiniz!..

LOCA VE SAHA İÇİ KOLTUK OLANAKLARI
Sinan Erdem’de Loca veya Saha içi Kombine kart almak isteyen taraftarlarımız, yerleşim ve diğer bilgileri Basketbol Kombine Kart Satış Merkezi'nden ve Biletix çağrı merkezi’nden alabilirler.

Loca fiyatları 4.200 TL ile 8.000 TL arasında değişmektedir.

Saha içi koltuk fiyatları ise 1.500 TL’dir.

NORMAL TRİBÜN KOMBİNE KART FİYATLARI

Alacağınız kombine kartla bu sezon Sinan Erdem’de oynayacağımız tüm karşılaşmaları sezon boyunca önemli bir fiyat avantajıyla izleme şansına sahip olacaksınız.

Fiyatlar ve Sinan Erdem Spor Salonu oturma planı için TIKLAYINIZ


SEZON BOYUNCA GEÇERLİ OLACAK BİLET FİYATLARI




* A tipi maçlar: Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray maçları / TBL Play-Off maçları / EuroCup 2. Tur ve sonrasındaki maçlar.

**B tipi maçlar: 1. Kategori Maçlar dışında kalan tüm maçlar.
 
ÖDEME ŞEKİLLERİ VE TAKSİT İMKANI 

-Basketbol Kombine Satış Merkezi’nden yapılan satışlarda;

6 (3+3) taksit olanağından yararlanabileceğiniz kredi kartları: Denizbank BJK Bonus, Garanti BJK Bonus, Vakıfbank BJK Taraftar Kart.

3 taksit olanağından yararlanabileceğiniz kredi kartları ise: Yapı Kredi, HSBC, İş Bankası.

Biletix websitesi ve Biletix Çağrı Merkezi’nden yapılan satışlarda;

6 (3+3) taksit olanağından yararlanabileceğiniz kredi kartları: Yapıkredi (% 8 vade farkıyla)

3 taksit olanağından yararlanabileceğiniz kredi kartları ise: Yapı kredi, İşbankası, Akbank, Garanti Bankası. (% 8 vade farkıyla)

KOMBİNE KART SATIŞ NOKTALARI

Basketbol Kombine Kart Satış Merkezi (BJK Plaza C Blok 3.Kat)

Çalışma saatleri: Hafta içi 10.00-19.00, Cumartesi - Pazar 11.00-17.00

• Biletix websitesi www.biletix.com.tr

• Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00)