HABERLER

20.09.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka’yı Ziyaret Etti

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka’nın makamında gerçekleşen ziyarette Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz da yer aldı.
 
Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkanımız Fikret Orman; Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ile görüş alışverişinde bulundu.
 
Başkanımız Fikret Orman, daha sonra Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın konferans salonunda bir konuşma gerçekleştirdi.
 
Misafirperverlikleri için Geredelilere teşekkürlerini sunan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Tüm Geredeli dostlara teşekkür ediyorum. Beşiktaş, Türkiye’nin en önemli sivil toplum ötgütü. 5000’in üzerinde sporcumuz var. Milyonlarca taraftarımız var. Dünyanın her tarafında örgütlüyüz. Güneşin batmadığı bir kulübüz. Beşiktaş, çok önemli insanlar yetiştirdi. Duruşu olan bir camia. Biz de bu camiayı planlı ve iyi bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.
 
Çocukları sosyalleştirebilecek tek şey spordur. Türkiye’nin her yerinde spor okulları açıyoruz. Tesisler yapıp çocukları yetiştireceğiz. Yatırım yaparken kurumumuza da kazandırmak istiyoruz. Ticaret Odası başkanı ile bir araya geldiğimizde gözlerindeki ışık bizi şevklendirmişti. Buraya iyi niyetle geldik. Bu bölge spor turizmi konusunda değerlendirilebilir. Buraya gelip kamp yapmalıyız. Avusturya, Almanya gibi bir kamp bölgesi olabilir bu bölge.”
 
Konuşmasının ardından Başkanımız Fikret Orman’a çeşitli hediyeler takdim edildi. Başkanımız Fikret Orman; As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ile Esentepe Oteli’nde bir öğle yemeği yedi.
 
Öte yandan Başkanımız Fikret Orman’ın Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na gelişi sırasında taraftarlarımız, Orman’a büyük ilgi gösterdi. Taraftarlarımızla hatıra fotoğrafı çektiren Başkanımız Fikret Orman, taraftarlarımıza imza dağıttı.