HABERLER

11.09.2015

FUTBOL

Medipol Başakşehir Maçı Biletlerinin Satışına Devam Ediliyor

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 4. haftasında Medipol Başakşehir ile 13 Eylül Pazar günü saat 17.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

BİLET SATIŞLARI

Müsabakanın biletlerinin satışına başlandı. Bilet satın almak isteyen taraftarlarımız, www.passo.com.tr portalından, N'Kolay satış noktalarından ve BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden Passolig kartlarına biletlerini yükletebilirler.


BİLET SATIN ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı bilet fiyatları şöyledir:

Batı Vıp : 90 TL
Batı Tribün : 45 TL
Doğu Tribün : 30 TL
Kuzey Tribün : 15 TL
Misafir Takım : 15 TL

N'Kolay bilet satış noktaları için TIKLAYIN

Passolig kart başvusuru için TIKLAYIN

Maç Öncesi Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatı:
Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Medipol Başakşehir karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabileceklerdir.

Maç Günü Bilet Yükleme ve Tek Maçlık Giriş Kartı Dağıtımı:
Maç günü saat 11.00 itibariyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımları başlayacaktır. Maç günü Kombine Satış Merkezimiz saat 18.00 e kadar hizmet verecektir.

Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme:
Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Atatürk Olimpiyat Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.

ATATÜRK OLİMPİYAT STADI ULAŞIM REHBERİ

Atatürk Olimpiyat Stadı'na toplu taşıma araçlarıyla ulaşım rehberi için lütfen TIKLAYINIZ


Passolig Kart Kullanım Sürenizi Uzatmayı Unutmayın

Beşiktaş Passolig Kartlarının e-bilet kullanım süresi kartın satın alındığı tarihten itibaren 1 yılı kapsamaktadır. Bu sürenin sonunda Passolig Kartların e-bilet kullanım hakkı sona ermektedir.

E-bilet kullanım süresi dolan kart sahiplerinin yeni sezon için satın aldıkları kombine kartları da otomatik bloke olacağından, Passolig Kart sahibi taraftarlarımızın e-bilet kullanım sürelerini uzatmaları gerekmektedir.

Taraftarlarımız, www.passolig.com.tr üzerinden http://bit.ly/1Unp2nW linkini tıklayarak kartlarının e-bilet kullanım sürelerini öğrenebilir ve yenileyebilirler. Internet platformu dışında, BJK Plaza C Blok’ta bulunan Kombine Satış Merkezi’nden de aynı hizmet sunulmaktadır.