HABERLER

24.06.2015

SPOR OKULLARI

Spor Okullarımızın Sorumluları Yaz Kampını Değerlendirdi

Spor okullarımızın teknik sorumluları ve antrenörleri yaz kampımızın birinci dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

BJK Kırgızistan Futbol Okulu Sorumlusu Murat Işıner, ‘Amacımız kazanırken ve kaybederken fair play çerçevesinde futbol oynamayı öğretmek’
 
“Yaz kampımız çok güzel bir şekilde geçti. Birlik, beraberlik ve dostluğu sergileyen bir kamp geçirdik. Kırgızlar bizim kamplarımızı çok beğeniyorlar ve düzenlenen bütün kamplarımıza katılmak istiyorlar. Kırgız sporcularımız, artık burada Türk sporcularla güzel bir diyalog içindeler. Yeni açılan futbol okullarımız vardı ve onlarla tanışmış olduk. Burada bizim amacımız, çocuklara iyi bir birey, iyi bir vatandaş ve iyi bir sporcu olmayı öğretmek. Aynı zamanda kazanırken ve kaybederken fair play çerçevesinde futbol oynamayı öğretmek.”
 
BJK Bursa Futbol Okulu Sorumlusu Ahmet Akçay: ‘Kamp gayet güzel geçti’
 
“Çocuklarımız, maçlar oynayarak ve havuzda eğlenerek çok güzel ve eğlenceli bir kamp dönemi geçirdiler. Şubat ayındaki kampa katılmıştık, bundan sonraki kampları da kaçırmamaya özen göstereceğiz. Beşiktaş’a faydalı olabilecek gençlerin ufkunu açabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.”
 
BJK Beykoz Futbol Okulu Sorumlumuz Ercan Acar: ‘Gayet keyifli ve eğlenceli bir kamp geçirdik’
 
“Antrenmanlarda farklı futbol okullarımızın oyuncularıyla fair play çerçevesinde keyifli anlar yaşadık. Belirlenen programlar dahilinde her şey çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”