HABERLER

04.06.2015

HENTBOL

Türkiye Şampiyonu Genç Hentbol Takımımıza Kutlama Yemeği

Sezonu Türkiye Şampiyonu olarak tamamlayan Genç Hentbol Takımımız, kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Rumeli Hisarı’nda bulunan Lokma Restaurant’ta düzenlenen kutlama yemeğine Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın, Beşiktaş Mogaz Takımımızın İdari Menajeri Berk Karahan,  Genç Hentbol Takım Antrenörümüz Yusuf Ali Kurt, Yardımcı Antrenörümüz Yıldıray Şahin, Süleyman Seba Spor Salonu Müdürümüz Hakan Özmızrak ve oyuncularımız katıldı.
 
Kutlama yemeğinin güzel bir sürpriz olduğunu belirten antrenörümüz Yusuf Ali Kurt, ‘’Böyle bir yemek bizim için sürpriz oldu. Boğaz manzarası eşliğinde sezonun yorgunluğunu atmak adına güzel bir organizasyon oldu. A Takım antrenörümüz Müfit Arın ve İdari Menajerimiz Berk Karahan’ın da aramızda olması bizlere ayrı keyif verdi. Oyuncularım adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Keyifli bir ortamda gerçekleşen yemek sonunda internet sitemize açıklamalarda bulunan takım kaptanımız Kubilay Yılmaz, “Tüm sezon boyunca Türkiye Şampiyonası için hazırlandık. Gençler Ligi’nde kaçırdığımız şampiyonluğu Türkiye Şampiyonası’nda telafi ettik diye düşünüyorum. Teknik ekibimize ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Türkiye Şampiyonluğu ile emeklerimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum” diye konuştu.